anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy po anulowaniu transakcji ogłoszenia wystawiam ja, czy wracają automatycznie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
igolek
#10 Popularyzator#

Do tej pory nie wiem, pamiętam taką sytuację, że ogłoszenia mi się zdublowały. Jak to teraz jest?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
LEW433
#21 Demiurg#

To zależy czy masz wyłączone wznawianie czy nie. Jak nie wyłączyłeś to z automatu się wznawia.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Same się wznawiają po 24h od zakończenia. W czasie tych 24h możesz wejść w zakończone i masz tam opcję anulowania wznowienia. Ale musisz sam pamiętać.

oznacz moderatorów
igolek
#10 Popularyzator#

Coś mi się widzi, że tak to jest w Allegro bo na Lokalnie tego nie znajduję.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Nie na głównym tak to nie jest. Jeszcze Ale może rzeczywiście też trochę nakręciłam, bo napisałam jak to działa w licytacjach. Te się same wznawiają tak jak pisałam.

Z Kup teraz raczej nie. One schodzą dopiero po zapłaceniu, wiec nie mają powodu się wznawiać dla tego o nich nie pomyślałam. Chyba, że sam zdjąłeś albo dałeś płatność przy odbiorze. To wtedy musisz sam wystawić. W każdym razie kup teraz zdublować się nie powinno o ile 2x nie wystawisz. Nie pamiętam jak przy błędzie płatności. Ale na innym portalu z Payu jak jest błąd płatności to sprzedający nawet nie wie o próbie zakupu (O.X) myślę że tu będzie podobnie... Mam wiecznie pełne limity na lokalnym i nigdy mi się nic samo nie dublowało.

Screenshot_54.png

oznacz moderatorów
igolek
#10 Popularyzator#

To chyba muszę cierpliwie poczekać bo u mnie transakcja widnieje jako zapłacona choć kupujący już odzyskał kasę. Kupił jako odbiór osobisty, a miał być paczkomat, do tego smart. Ja anulowałem, kasę oddali, a ogłoszenia dalej jako sprzedane.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@igolek Opcję "Wyłącz wznawianie" wyświetlimy Ci, kiedy do automatycznego wznowienia ogłoszenia, pozostaną 24 godziny. Znajdziesz ją w zakładce Zakończone ogłoszenia lub Zamówienia od kupujących. Więcej o tym jak działa automatyczne wznawianie ogłoszeń na Allegro Lokalnie przeczytasz w tym artykule

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
igolek
#10 Popularyzator#

Dziękuję, czekam cierpliwie.

oznacz moderatorów