Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do tej pory nie wiem, pamiętam taką sytuację, że ogłoszenia mi się zdublowały. Jak to teraz jest?
To zależy czy masz wyłączone wznawianie czy nie. Jak nie wyłączyłeś to z automatu się wznawia.
Same się wznawiają po 24h od zakończenia. W czasie tych 24h możesz wejść w zakończone i masz tam opcję anulowania wznowienia. Ale musisz sam pamiętać.
Coś mi się widzi, że tak to jest w Allegro bo na Lokalnie tego nie znajduję.
Nie na głównym tak to nie jest. Jeszcze Ale może rzeczywiście też trochę nakręciłam, bo napisałam jak to działa w licytacjach. Te się same wznawiają tak jak pisałam.
Z Kup teraz raczej nie. One schodzą dopiero po zapłaceniu, wiec nie mają powodu się wznawiać dla tego o nich nie pomyślałam. Chyba, że sam zdjąłeś albo dałeś płatność przy odbiorze. To wtedy musisz sam wystawić. W każdym razie kup teraz zdublować się nie powinno o ile 2x nie wystawisz. Nie pamiętam jak przy błędzie płatności. Ale na innym portalu z Payu jak jest błąd płatności to sprzedający nawet nie wie o próbie zakupu (O.X) myślę że tu będzie podobnie... Mam wiecznie pełne limity na lokalnym i nigdy mi się nic samo nie dublowało.
To chyba muszę cierpliwie poczekać bo u mnie transakcja widnieje jako zapłacona choć kupujący już odzyskał kasę. Kupił jako odbiór osobisty, a miał być paczkomat, do tego smart. Ja anulowałem, kasę oddali, a ogłoszenia dalej jako sprzedane.
@igolek Opcję "Wyłącz wznawianie" wyświetlimy Ci, kiedy do automatycznego wznowienia ogłoszenia, pozostaną 24 godziny. Znajdziesz ją w zakładce Zakończone ogłoszenia lub Zamówienia od kupujących. Więcej o tym jak działa automatyczne wznawianie ogłoszeń na Allegro Lokalnie przeczytasz w tym artykule.
Dziękuję, czekam cierpliwie.