Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, sprzedałem przedmiot przez Allegro lokalnie. Kupujący po 5 minutach rozmowy zgłosił sprawę do Allegro, że po wpłacie nie przekazałem towaru ( SKIN z CS:GO). Moje pytanie brzmi czy nie zostałem oszukany, bo wchodząc w konto " Serwisant-Jan" jest konto zawieszone i ostatnie logowanie z godziny 13:52. Prośba o pomoc
@Client:50858332 a dostałeś kasę i wysłałeś skin ?
Skin został wydany lecz pieniędzy nie mam na koncie.
Prześle poniżej zdjęcia z rozmowy.
@Client:50858332 a dużo jesteś w plecy 🤔
"łyknąłeś to jak młody pelikan"
allegro do komunikacji nie używa centrum wiadomości 🙄
@Client:50858332 ta nazwa Serwisant-Jan już się przewijała na gadane możliwe, że to próba oszustwa.
@Client:50858332 Nie, nie jest to nasze konto. To próba oszustwa.
@nat_not a oprócz zawieszania kont możecie coś więcej? Bo tych serwisantów już tu się przewinęło kilku i nadal mogą pisać na CW i oszukiwać sprzedających.
Czyli zostałem oszukany....
@Client:50858332 Jeśli nie otrzymałeś zapłaty, ale wysłałeś towar, napisz tutaj.
Napisałem, jestem ciekaw czy coś uda się odzyskać
Należało nie wysyłać, nigdy się nie wysyła jak nie masz kasy na koncie i odpisać bo przez centrum przechodzi także dyskusja.☹️
o tym nie wiedziałem i się dowiedziałem teraz... no cóż mam nauczkę
Droga nauka?🤔
Witaj ja w ten sposób też zostałem oszukany, tylko że na 7 tys zl tez z skinami cs go, i prawdopodobnie jest ta sama osoba, poniewaz znowu do mnie napisala „ Serwisant-Anita”. Będzie miał chłopak problem ponieważ Policja juz go szuka od wtorku pozdrawiam 🙂