Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
sprzedałem coś na allegro płatnosc rozpoczeta nie zakonczona i napisała do mnie jakas serwisant-sylwia ze spor mam
oszust ?
@spitt22 Prawdopodobnie tak. Ktoś chce wyłudzić towar bez wpłaty. Jeżeli nie masz pieniędzy, niczego nie wysyłaj i nie zważaj na żadne zapewnienia o wpłacie, przesłane potwierdzenia itp, mogą być fałszywe.
@spitt22 nie masz założonej dyskusji, a płatność nie została zakończona. Wiadomość nie pochodzi od nas. Czy mogę poprosić Cię o przesłanie wiadomości jaką otrzymałeś za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl ? Jeżeli nie wchodziłeś w zawarte w tej wiadomości linki, nie podawałeś danych i niczego nie pobierałeś to nic się nie stało. Poprosiłam też o weryfikację konta kupującego.
Niestety we wiadomosciach nie widze opcji przekaż dalej tylko wybierz wiadomosci obok dodaj załącznik
Co w takim razie jeśli chce coś sprzedać a kupujący chyba nie raczy zapłacic bo milczy
@spitt22 zgłosiłam to już w Twoim imieniu i zablokowaliśmy konto tego kupującego i "serwisanta". Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Oferta z nieopłaconym zamówieniem wznowi się automatycznie po 5 dniach.
@spitt22 "Niestety we wiadomosciach nie widze opcji przekaż dalej tylko wybierz wiadomosci obok dodaj załącznik" - bo pocztę to się przegląda w kliencie desktopowym albo ew. webpanelu, a nie jakiejś kulawej apce na smartfonie. Na tym własnie bazują scamerzy, że w takiej apce to połowy rzeczy nie widać.
"Czy to wiadomość od Allegro?" - a sprawdź spod jakiego adresu przyszedł ten mejl😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Na komputerze przegladam nie na smartfonie