anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro zwariowało?

adal4
#9 Pomysłodawca#

Wystawiam "Rakieta tenisowa HEAD SPEED PRO" i ...o Jezuuu, na czerwono, że nie można sprzedawać leków i innych medycznych substytutów, chociaż jak byk kategoria to rakiety tenisowe i w tytule podobnie. Potem dwa maile, że dostaję upomnienie, gdzieś nawet mi mignęło, że "twoje konto zostało zablokowane".

Czy możecie wyszkolić swoje durne algorytmy, żeby nie myślały, że chce sprzedać amfetaminę czy co tam sobie myśli wasze upośledzone, szkodliwe AI?

Proszę o pomoc moderatora, bo nie mogę wystawić rakiety tenisowej na sprzedaż, no po prostu nie da rady, Allegro nie rozróżnia, a ja podejrzany 😉

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Pewnie BOTowi jakieś słowo nie pasuje, ot taki inteligentny.😃

oznacz moderatorów

adal4
#9 Pomysłodawca#

W końcu oferuję SPEED 😉

No ale, żeby durny do tego stopnia?! Rzecz niespotykana albo przeciwnie, będzie takich głupot więcej?

Zaraz mi na chatę wjadą taka dystopia 😉

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@adal4 Trudne są teraz czasy a ty chcesz rakiety sprzedawać 😊 To sztuczna inteligencja i mają złe skojarzenia i obawiam się że im więcej (a obecnie już prawie wszystko) zepchną do katalogu to jeszcze lepsze kwiatki zakwitną na tym portalu.

oznacz moderatorów

adal4
#9 Pomysłodawca#

Masz rację, toż to rakieta, więc nie dość, że narkotyki, to jeszcze materiały wybuchowe...aż strach pisać i żartować nawet

oznacz moderatorów

adal4
#9 Pomysłodawca#

Dodam, że zgłoszenie przez kontakt Allegro wymaga podania numeru oferty, ale oferty od razu zniknęły... po prostu świetnie Allegro.

oznacz moderatorów