Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zakupił towar na allegro lokalnie zapłacił jak bozia przykazała , sprzedający jak bozia przykazała nadał paczkę in post jak sobie życzył kupujący no i wydaje się sprawa załatwiona , niestety po pewnym czasie wraca paczka uszkodzona KOPERTA ROZERWANA zapakowana w folie in post ,Drodzy Alegrowicze róbcie zdjęcia takich sytuacji , ale wracamy do tematu .
No i gość piszę do mnie że nie otrzymał ja podaje nr etykiety by sprawdził i że nie odebrał i proponuję mu albo ponowną zapłate za przesyłkę lub odbiór osobisty , co gość każe mi załatwiać z allegro bo on biedny wiadomości nie dostał i wysłać na mój koszt ponownie i co ALLEGRO SIĘ WYPOWIADA czyli pracownik cytat
SirPablit, czy udało Ci się porozumieć ze sprzedającym?
W terminie 14-180 dni (czyli do 6 miesięcy) od dnia zakupu wypełnij formularz.
W ciągu kilku dni rozpatrzymy Twój wniosek (w szczególnych przypadkach może to potrwać do 30 dni roboczych). Może się zdarzyć, że poprosimy Cię o przesłanie dodatkowych załączników. Otrzymasz wówczas wiadomość e-mail.
Rekompensatę wypłacimy na wskazany przez Ciebie rachunek lub bezpośrednio do operatora płatniczego, jeśli zakup został opłacony za pomocą Allegro Zapłać Później lub Allegro Pay.
W większości przypadków zwrot pieniędzy następuje w ciągu tygodnia od wypełnienia formularza.
No i bravo Bravo Bravo mamy rekord w kilka godzin podjęta decyzja i sprzedający niech się buja z odzyskaniem kasy za prowizje opłate za przesyłkę i jeszcze mu konto na 2 godziny zablokowali
jak ja zadałem pytanie to juz mija 14 godzin i żadnej reakcji
co zawinił sprzedający żeby tak o niego nie dbać wręcz olewać Jesteście cudni
pozdrawiam cały zespół ALLEGRO
@katarzyna-juszki w tej sytuacji odrzucilismy wniosek kupującego o rekompensatę. Na Allegro Lokalnie nie ma prowizji tylko opłata za obsługę transakcji, która jest bezzwrotna, ponieważ do transakcji doszło. W sprawie nr. 20427393 napisaliśmy, że chętnie to wyjaśnimy ale poprosimy o kontakt z nami po zalogowaniu do swojego konta Allegro, poprzez ten formularz.