Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Reklamujecie się:
"TERAZ ZE SMART SPRZEDAJESZ Z DOSTAWĄ ZA 0 ZŁ. DODAJ ALLEGRO PACZKOMATY INPOST, A MY!!! ZAPŁACIMY ZA DOSTAWĘ". I też taka informacja była przy wystawianiu przedmiotu. A w rozliczeniach z Allegro pojawiło się u mnie:
8 wrz 2022, 08:56
Allegro Lokalnie - nadanie przesyłki InPost
Numer nadania:
660166057234211112349748
Dzień dobry,
Czy może Pani wyjaśnić powód naliczania Allegro paczkomatów pomimo usługi Smart na naszych kontach? Przez ten problem klienci dostają FV z wysyłką naliczaną i zaczyna się batalia - dyskusje, negatywy itp. Zgłosiliśmy to allegro, ale nikt nie odpowiada?
@kegel24 W jaki sposób nadajesz paczki? Czy prawidłowo przekazujesz adres mejlowy i numer telefonu klienta?
Prawidłowo przekazujemy adres mailowy klienta - nadajemy przesyłki przez Baselinker.
@kegel24 Podaj przykładowe numery zamówień, w których naliczona została opłata
@kegel24 Skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
ok, dziękuje sprawa dotyczy także naszego drugiego konta Sma-Kegel24
Czy udało się coś Pani dowiedzieć? Wpadają kolejne takie zamówienia. Tak jak wspominałem, być może problem leży po naszej stronie (typu umowy, sposób rozliczenia), ale jeżeli tak to skąd w innym rodzajach wysyłki nalicza prawidłowo? Dołączam zdjęcia raz jeszcze:
@kegel24 Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości, sprawę zbada odpowiedni zespół i kiedy tylko dostanę odpowiedź, to dam Ci znać. 🙂
Ok, przepraszam, że naciskam 🙂
Otrzymaliśmy maila z kontakt allegro z informacją o przeniesieniu naszych kont i prawidłowym rozliczaniu z InPostu:
„Otrzymałam informację, że oba Państwa konta zostaną przeniesione na odpowiednią listę w ciągu tygodnia. Konta będą poprawnie rozliczane z dostaw InPost."