Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawione przeze mnie ogłoszenia pojawiają się na allegro lokalnie i tam zostały szybko zakupione. Kupujący prosili mnie o adres mail. Dotarły też sms-y z info o zakupie towaru - linki pokazują strony "niebezpieczne"
Opłaciłem koszt wystawienia towarów na Allegro, a "pokazują" się tylko na Allegro Lokalnie.
Czy możecie Państwo sprawdzić powyższe i skuteczniej zabezpieczyć moje konto ?
@tomgoz Twoje oferty są widoczne również na Allegro:
Jeśli chodzi o sprzedaż na Lokalnie to jeden kupujący wybrał "kup teraz" (25 maja), ale nie opłacił zamówienia. Jeśli tego nie zrobi, to zamówienie zostanie automatycznie anulowane po 5 dniach.
Kupujący nie potrzebują Twojego e-maila, aby dokonać zakupu, więc nie podawaj go proszę, a osoby, które proszą o to podsyłaj do nas.
taki komunikat pojawił się na poczcie powiązanej z Allegro.
@tomgoz Przy randze "#1 Nowicjusz# " obrazki są niewidoczne.
@tomgoz nie jest to wiadomość od nas, nie klikaj proszę w link, a jeśli to zrobiłeś to przeskanuj proszę urządzenie programem antywirusowym.
Jeśli produkt zostanie kupiony na Allegro Lokalnie środki będą widoczne tutaj i nie będzie konieczności potwierdzania czegokolwiek. Czy mogę poprosić Cię o przesłanie tej wiadomości za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phisihing@allegro.pl?
dziękuję za informację. Przesłałem komunikat z mojej poczty (print screen).
To jest próba oszustwa, środki po zapłacie musisz mieć na AF.