Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kiedy zostanie usunięta awaria Allegro Lokalnie? Jeszcze przed chwilą wyrzucało błąd 504 a teraz padło zupełnie HTTP ERROR 400
U mnie to samo. A spieszy mi się!!!!
U mnie to samo - błąd 504 - sprawdziłem na kilku przeglądarkach i komputerach. Nie mogę zalogować się na Allegrolokalnie
@Mairo1_1 @bulva_2004 @FiKuMi @Veelq2 @ked0b @baskin13 @xpx Pracujemy już nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.
AKTUALIZACJA 13:25
Wciąż pracujemy nad usunięciem problemów na platformie Allegro Lokalnie - poinformuję Was, kiedy problem ustąpi. Na ten moment jednak muszę Was prosić o cierpliwość.
AKTUALIZACJA 13:40
Allegro Lokalnie powinno już działać bez problemów. Przepraszamy za utrudnienia.
Pani Olu @ko_alka, wiadomo coś więcej? zablokowane serwery czy kot przebiegł po klawiaturze?
@bulva_2004 Przerwa w dostawie usług, problem powoli ustępuje. Spróbuj wyczyścić pliki cookies i zalogować się ponownie na swoje konto.
Niestety - sprawa nie została rozwiązana - nadal nie mogę zalogować się do Allegro lokalnie - błąd 504 nadal pozostaje. Proszę o pomoc i interwencję.
kiedy zostanie to naprawione???
Zmiana nazwy zgłoszenia na "ROZWIĄZANO" nie załatwiła jak widać sprawy
Ostatnie burze i deszcze nawalne zapewne są przyczyną awarii. Po niedzieli należy spodziewać się kolejnych awarii albowiem Polskę mają nawiedzić tropikalne upały. Do tego należy dodać wojnę na Ukrainie oraz strach przed powrotem pandemii.
niestety wyczyszczenie cookisów i ponowne logowanie nic nie daje....
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam nie mogę zalogować się kontem allegro do allegro lokalnie , występuje błąd 504. Jaka może być przyczyna?
Podczas próby zalogowania się do zakładki sprzedaż > po potwierdzeniu konta > wywala błąd 504.
Nie da się wystawić oferty
@riddi1990 Sprawdź proszę czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki.
Mam ten sam komunikat - do zwykłego Allegro loguję się bezproblemowo, a do Allegro Lokalnie występuje błąd @nat_not
Wyczyściłem ciasteczka, zmieniłem przeglądarkę - dalej nic.
Oto profesjonalność obsługi na Allegro. Chwała Ci Panie 😅
Od rana nie można korzystać z Allegro Lokalnie. Mówią na czacie, że pracują nad problemem.