Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W historii operacji odrzucają zlecane wypłaty, pojawia się kwota którą chcę odzyskać a następnie jest odrzucenie.
@irmalx Już poprosiłam zespół o wyjaśnienie tej sytuacji z operatorem PayU także poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź.
@irmalx przepraszam, że musiałeś czekać na moją odpowiedź, ale żebyśmy mogli wyjaśnić tę sytuację z operatorem, skontaktuj się proszę z nami przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@irmalx a zmieniłeś coś w ustawieniach?
kilka razy próbowałem po kolejnych wpłatach regulować prowizje i zlecać wypłaty ale w całej historii wypłat pojawiała się zlecana kwota a następnie odmowa. All chce zmusić do zakładania pseudo firm i chyba dlatego blokują wypłaty.
@irmalx Dlatego że do połowy sierpnia brakuje jeszcze kilku dni. Popatrz na kalendarz !
@irmalx proszę o doprecyzowanie, czy chodzi o brak wpływu na konto bankowe? Czy brak środków na koncie w Allegro Finanse? Czy chodzi może o wpływy za zamówienia za pobraniem?
Już ponad 1000 zł jest blokowane. Za sprzedane przedmioty pieniądze idą do Paya a ja czekam na przelewy.
Przepraszam za pomyłkę. Od połowy czerwca.
Wiesz czy pytasz? można się domyśleć!
@irmalx kasa jest u operatora PayU lub P24, obracają nią udzielają odroczonych płatności itp.
Co to znaczy że allegro zmusza do tworzenia firm ?