Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprawdzałem 10 razy. Czy od najnowszych czy inaczej...nie są widoczne. Czy po zmianie regulaminu oferty(choć teraz niewidoczne) wyróżnione i niewyróżnione będą widoczne na allegro?
@_KANCELARIA_ a na jakim koncie są wystawione? Na tym z którego piszesz nie ma żadnej aktywnej oferty na Allegro Lokalnie.
A przeglądasz z konta biznesowego czy konsumenckiego?
Sprawdzałem 10 razy. Czy od najnowszych czy inaczej...nie są widoczne. Czy po zmianie regulaminu oferty(choć teraz niewidoczne) wyróżnione i niewyróżnione będą widoczne na allegro?Napisałem poprzednio dla sprzedających i przenoszę dla kupujących.
Ale Ty nie masz żadnych ofert na tym koncie!
Zadałem pytanie, dlaczego ja nie widzę ofert z all lok.
Nie są widoczne. Proszę wpisać np. b2710 i nie ma żadnych ogłoszeń z lokalnie. Tylko parę z allegro a na lokalnie jest więcej,
A skąd mamy wiedzieć skoro nie mozemy niczego sprawdzić,
Napisałem co np. sprawdzić.
Ja z tego linku widzę 66ofert na zwykłym i 1 na AL.
Ja na allegro widzę tylko 11
https://allegrolokalnie.pl/oferty/q/samsung%20b2710 to lokalnie dużo wyróżnionych na all lok. i all.
A to allegro https://allegro.pl/kategoria/smartfony-i-telefony-komorkowe-samsung-435?string=b2710
@_KANCELARIA_ po wpisaniu tego hasła, na Allegro są widoczne oferty z Allegro Lokalnie:
Nie wiemy, czy Twoje, bo nie napisałeś jakiego konta to dotyczy, ale oferty z Allegro Lokalnie są widoczne.
Na lokalnie mam ok 30 widocznych a na allegro 10
ja ich nie widzę wszystkich 30>
@_KANCELARIA_ na Allegro Lokalnie na koncie na którym prowadzisz sprzedaż masz 11 aktywnych ofert, wszystkie są widoczne na Allegro.
Czy gdy jesteś zalogowany na firmowe konto, to włączasz widok dla konsumenta?
Możesz to zrobić w rozsuwanym menu, w zakładce "konto".
Chcę widzieć wszystkie oferty z konta z którego zadaję pytanie. Nadal nie widzę czy swoich czy innych. Na drugim koncie mam konsumencki. Przydałoby się dla wszystkich firmowych powiadomienie o możliwości takiego przełączenia bo jest to ukryta informacja a Firmy, jak ja, też od prywatnych kupują.
Ale wracając do tego o czym pisałem. Z konta kancelaria nie widzę ofert na lokalnie...ani jednego z lokalnie. Proszę sprawdzić moje ustawienia może znowu coś zostało zmienione przez all.
@_KANCELARIA_ nie jestem w stanie tego sprawdzić. W pierwszej kolejności spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki i wyczyść pamięć podręczną tej, z której korzystasz. Jeśli to nie pomoże, prześlij proszę zrzut ekranu z trybu incognito na którym będzie widczne na jakim koncie jesteś zalogowany i jakie oferty widzisz po wpisaniu zaproponowanego przez Ciebie hasła.
widok przeze mnie kancelaria na Allegro drugi widok lokalnie