Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dostałam od allegro emaila z info że :
Pilnie skontaktuj się z klientem Client 8.......... w sprawie transakcji zawartej na Allegro Lokalnie i ustal z nim warunki skorzystania z praw wynikających z rękojmi/gwarancji lub rozpatrz reklamację, jeśli już do Ciebie wpłynęła.
Kontaktujemy się z Tobą w związku ze zgłoszeniem kupującego, który otrzymał zamówienie niezgodne z umową, przedmiot dotarł do niego uszkodzony lub nie jest on oryginalny.
noo...i gdzie to znależć ? nigdzie nie widzę aby ktoś coś do mnie napisał ani na lokalnie ani na allegro.jak mam znależć clienta ? dlaczego ja musze go szukać kiedy to on coś chce?
Sprawdź, czy to jest na pewno mail od allegro. Wcześniej w nic nie klikaj, to może być jakaś próba wyłudzenia danych.
hmm...ale napisałam przez formularz kontaktowy do allegro i podali ponownie nr klienta z którym mam się skontaktowac i tyle
@peruvianka sprawdź tu https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/sprzedane czy taki klient kupował u Ciebie ?
sprawdzałam tu,nie mam takiego numeru klienta
@peruvianka czyli może to być spam, @_HolaOla_ @mr_oma @la_nika możecie zerknąć czy od Was wyszła ta wiadomość do użytkownika ?
@kostas11 dlaczego akurat to konto: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/sprzedane To moje konto, niczego nie reklamuję bo od @peruvianka niczego nie kupowałem!
coraz ciekawiej,może allegro się włączy do tej durnej sprawy?
@peruvianka widzę, że w korespondencji z nami sprawa została wyjaśniona, a zakup odnaleziony 👍
szkoda tylko że klient nie skontaktował sie ze mną a z wami 😞
a allegro wprowadziło w błąd mnie pisząc że to klient z allegro lokalnie...ehhh ...szkoda gadać...ulepszacie niby a ciągle jest nie tak jak trzeba.naprawdę kilka lat temu przyjemniej korzystało sie z allegro. no cóż...
@1qaz to jest link ogólny i każdy kto kliknie widzi swoje konto 😄
@_HolaOla_ @mr_oma @la_nika Możecie zerknąć. @kostas11 podaje wszystkim dostęp do mojego konta- Odbierzcie mu moce🤣
@1qaz Co Ty gadasz, to jest moje konto!
;D
@WREDZIA-W1 ale mam moc, mogę dawać każdemu dostęp do cudzych kont 😄
@kostas11 😂 🤣 😂 🤣
@kostas11 Tak, masz moc, w "kupie" siła.🤣