anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etykieta

Client:43010589
#7 Wielbiciel#

Dlaczego nie mogę pobrać etykiety? Jest informacja " Pobieranie nie powiodło się". Ta sytuacja trwa już od wczoraj wieczorem. Zaznaczam że wszystkie inne rzeczy pobieram z pozytywnym rezultatem.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:43010589 jak rozumiem problem dotyczy zamówienia 637475fd-7090-40c3-b051-c3d4eccbc389? Widzę, że etykieta jest wygenerowana poprawnie. Zweryfikuję tę kwestię i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#
  • Może jest wygenerowana widoczna dla was ale od mojego pierwszego kliknięcia do proby pobrania etykiety na telefon nie pokazał się żaden plik i tak było przy każdej kolejnej próbie pobrania.
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:43010589 czy mógłbyś podać, z jakiego telefonu korzystasz (IOS/Android) i jaką masz aktualnie zainstalowaną wersję aplikacji? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#
  • Android, a aplikacja jest ta ogólna allegro ( nie allegro lokalnie) i jest zaktualizowana. Na ten telefon już pobierałam etykiety i nigdy nie było takiego problemu.
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:43010589 dziękuję 🙂 Już działam. Na ten moment mogę zaproponować Ci pobranie etykiety na komputer, nie powinny występować problemy. Postaram się jak najszybciej wrócić do Ciebie z informacją w tej sprawie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów