Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
zauważyłem, że na listingach, nieważne czy w wynikach wyszukiwania czy na moim profilu z listą ofert, pojawia się przy ogłoszeniach etykietka Stan: Nowy z defektem wbrew temu, co zostało podane w parametrze "Stan" w ogłoszeniu, jak i tym bardziej w jego opisie. Przykład poniżej.
Mam tak przy większości swoich ogłoszeń, tym bardziej gdzie stan jest ustawiony jako Bardzo dobry (czyli według definicji z formularza wystawiania oferty: używany przedmiot, ale bez uszkodzeń i widocznych śladów użytkowania). To jest jakiś bug ze strony allegro? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
PS. W mojej opinii taki kwiatek może nieco odstraszyć potencjalnego nabywcę
@AnnaG-Antyki mam dużo takich przykładów. Kilka z nich poniżej:
Awaria- zakończone aukcje widnieją jako trwające
Awaria Poczta Polska - nadanie przesyłek
Problem z Sales Center "Serwer salescenter.allegro.com wysłał nieprawidłową odpowiedź"
Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych
ALLEGRO One (UPS) "Błąd zewnętrznego przewoźnika"
Problemy z działaniem Allegro
Informacje na temat przesyłek ORLEN paczki są dostępne w aplikacji Allegro.
Czy możesz wskazać wątek dotyczące braku statusów, o których piszesz?
"Nie liczę takich rzeczy jak błędy z brakiem możliwości generowania etykiet, co regularnie psujecie i naprawiacie przynajmniej raz w w miesiącu xD"
Większość z tego co wymieniłaś zalicza się do tej kategorii. Czyli z tego czy innego powodu błąd uniemożliwiał wysyłkę. Czyli jak mówiłam regularnie psujecie wysyłki i naprawiacie z tym nie polemizuję...
Awaria- zakończone aukcje widnieją jako trwające - no ok. Przyjmijmy, że tu masz punkt. Choć należy wziąć pod uwagę, że to była awaria bardzo dokuczająca kupującym i pewnie zalew wiadomości o parę miechów naprawę przyśpieszył...
Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych tę awarię całkowicie przegapiłam. Niech będzie, że masz 2-gi punkt. Tylko powiedz mi jak działalność nierejestrowana ma zgodnie z prawem zaznaczyć opcje "wystawiam fakturę"??? Jak dobrze pamiętam to przez lata się do zmian w prawie nie dostosowaliście w tym temacie i wcale nie zamierzacie...