Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
U was też?
Szykujcie się na telefony od klientów w pon z klasycznym pytaniem "dlaczego paczka niewysłana?"
Nie udało nam się wyświetlić Twoich zakupów. Spróbuj odświeżyć stronę.
mam anonima to jest atak na poniedziałkowe podwyżki, jeśli ich nie cofną to allegro padnie xD
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ coś się wywaliło, dajcie pracować bo to już zaczyna być irytujące, tym bardziej że to One Box i nie ma możliwości inaczej tego dziadostwa nadać 😞
ps. podczas logowania też był problem 😞
teraz komunikat "An error has occurred" 😞
Ogólnie allegro działa średnio ... tak od pół godziny
NIE MOGĘ WEJŚĆ W ŻADNA AUKCJE. JEST JAIS PROBLEM ?
Ja nie mogę nadać paczek inpost. wywala komunikat że mail użytkownika niewłaściwy
Nie działa WZA , problem z DHL oraz DPD "Przekroczono czas wykonania zapytania. Spróbuj ponownie."
ja mam takie komunikat ? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
u nas to samo !
Nic nie działa.
Co się dzieje z allegro? Nie mogę utworzyć przesyłek na Ups, DPD- PROBLEM WYSKAKUJE PRZEKROCZONO LIMIT
U mnie to samo z DPD.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Orlen Paczka też nie można wygenerować etykiety!
to samo, już od pół godziny walczę i bez zmian 😡
Witam. Coś się zadziało, przy nadaniu paczki wyskakuje komunikat że został przekroczony czas oczekiwania, lub że wystąpił błąd. Proszę o pomoc.
Mieliśmy przejściowe problemy z działaniem platformy, miały także wpływ na generowanie etykiet. Mam informację, że już powinno wszystko działać.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ dlaczego nie działa widok ofert?