Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć mam pytanie sprzedałem dzis przedmiot na allegro i kupujący wpłacił pieniądze jednak ja nie mogę ich nigdzie znaleźć, zaktualizowałem konto lokalne gdzie powinny być pieniądze jednak saldo wynosi 0 zł. Aktywowałem wypłaty jednak nie otrzymałem żadnej wiadomości zwrotnej od allegro. W jakim czasie otrzymam pieniądze bezpośrednio na koncie bankowym lub na saldzie allegro?
@Client:70174579 Jeżeli kupujący zapłacił, pieniądze powinny być tu; https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/ Nie masz pieniędzy, niczego nie wysyłaj, to może być próba oszustwa.
Jeżeli jednak aktywowałeś wypłaty i są one już aktywne, być może wypłaciłeś już pieniądze na swoje konto bankowe. Jeśli tak, pojawią się tam do końca jutrzejszego dnia. Jeżeli nie wypłacałeś i nie masz śladu po wypłacie, nie wysyłaj towaru.
@Client:70174579 przy tej transakcji jest informacja, że kupujący wybrał odbiór osobisty i płatność przy odbiorze. Jedyna informacja o wpłacie to wiadomość na czacie od kupującej, jeśli nie umówiliście się (poza czatem AL) na płatność BLIKiem (którą możesz sprawdzić na Twoim koncie) to kupująca nie dokonała wpłaty.