Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem dzisiaj ogłoszenie i po kilku minutach moje konto zostało zablokowane, to znaczy zablokowana jest możliwość sprzedaży, a moje ogłoszenie zostało usunięte... Nie mam zielonego pojęcia dlaczego, bo nie widzę nic co naruszałoby zasady w tym ogłoszeniu i dodatkowo NIE DOSTAŁEM żadnego emaila z Allegro z wyjaśnieniem (mimo, że wszystkie inne emaile z Allegro docierają bez problemu, na przykład ten z informacją o wystawieniu tej oferty)...
Napisałem przez formularz kontaktowy, ale pewnie będę tydzień czekał na odpowiedź. Ktoś może ma pomysł o co może chodzić?...
Jestem na Allegro od ponad 20 lat i pierwszy raz taki cyrk widzę... 😞
Odpowiedzieć Ci może tylko Allegro i trochę tu moderatorzy, zapewne oferta naruszała regulamin, albo ktoś cię zgłosił, napisałeś to musisz czekać. https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Oferta nie naruszała żadnej z zasad zapisanych w regulaminie, więc najwyraźniej jakiś **piiip**yczny automat po stronie Allegro coś źle ocenił...
Wiesz może ile czasu zajmuje Allegro zwykle odpowiedź na zapytania wysłane przez formularze? Zależy mi na czasie ze sprzedażą, a przez jakiś bezsensowny automat nie mogę teraz wystawić oferty jeszcze raz... (pomijając już to, że naliczyli mi opłatę za wyróżnienie oferty i jej nie zwrócili po skasowaniu oferty kilka minut po wystawieniu)
Cyrk na kółkach... Okazuje się, że moje ogłoszenie zostało usunięte, a konto zablokowane, "w celu dodatkowej weryfikacji"... Musiałem wysłać do Allegro zdjęcie przedmiotu i mojego dowodu osobistego i po tym odblokowali mi konto... Najwyraźniej moja oferta została uznana za zbyt nieprawdopodobną, by mogła być prawdziwa! 😄
Vodnik allegro ciężką kasę wypłaca z POK , może to dla Ciebie cyrk bo jesteś uczciwy . Gostków czyhających na łatwą kasę na allegro jest multum , stąd sytuacje podobne Twojej . Drogi produkt , niezweryfikowany sprzedawca bez historii = duże ryzyko wypłaty rekompensaty potencjalnemu kupującemu . Sprzedasz produkt , transakcja będzie przeprowadzona bezproblemowo to kolejny raz taka sytuacja się nie powtórzy .