anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Importuj i wystaw – wystawiaj cały swój asortyment

LastLord
#9 Pomysłodawca
udostępniliśmy nowe bezpłatne narzędzie, które pozwoli Ci na błyskawiczny start sprzedaży.

Dzięki narzędziu Importuj i wystaw możesz wystawić na Allegro cały swój asortyment – w zaledwie 2 godziny! Jeśli udostępnisz nam własny link lub plik z produktami, automatycznie poszukamy pasujących produktów w Katalogu produktów Allegro. Następnie uzupełnimy parametry, zdjęcia i opisy. Dzięki temu łatwo i szybko wystawisz nowe oferty lub przygotujesz szkice, czyli robocze wersje Twoich ofert. Możesz nimi zarządzać w zakładce Mój asortyment.

LastLord_0-1772120002343.png

To Ty decydujesz, czy chcesz wystawić nowe oferty, czy utworzyć szkice – możesz wtedy nad nimi pracować i wystawić je dopiero wtedy, gdy będą gotowe.

Witam, piszę odnośnie tej funkcji którą teraz reklamujecie na emailu.

Jest bezużyteczna ponieważ wprowadzono ją za późno. Powinna mieć dostęp do starszych aukcji, ofert, ogłoszeń kilka lat wstecz. Dlaczego? Jak allegro zaczęło majstrować przy allegrolokalnie i na zwykłym allegro zaczęło wymagać poprawek w ogłoszeniach to powoli porzucałem te ogłoszenia. Miałem kilkadziesiąt wstawionych i opisanych ogłoszeń które z dnia na dzień potrzebowały jakiś poprawek czyli trzeba było kilkadziesiąt ogłoszeń siedzieć i pojedynczo poprawiać za każdym razem gdy ktoś wymyślił w allegro "dodajmy jeszcze to i tamto" więc porzuciłem allegro i te ogłoszenia po czasie zniknęły.

Gdyby ta funkcja o której piszecie miała dostęp do ogłoszeń kilka lat wstecz wtedy chętnie można by wystawić te wszystkie rzeczy które już były ale kilka lat temu wstawione i do dzisiaj się nie sprzedały bo nie zostały od nowa wystawione.

Proponuję dodać opcję importowania ogłoszeń sięgając kilka lat wstecz.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

SPORT_MOGAN
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Pierwszy raz korzystam z tej formy porady/szukania informacji wiec nie wiem czy dobrze trafiłem 🙂 Dostałem maila aby skorzystać z nowej funkcji importuj i wystaw. dla testu zrobiłem jeden produkt. Weszło! później 3 równiez weszło ale to było ostatni raz gdy działało poprawnie. Po dwóch razach przestała fukcja w ogóle działać. Załączam plik, mieli go każe czekac na import prodyktów i produkty nie są importowane. Nie jest to kwesta pliku bo korztstam z tego samego. Mało tego próbuje załączyć ten który działał i teraz już nie działa. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @SPORT_MOGAN! Prześlij proszę plik, który próbujesz załączyć na mail spolecznosc@allegro.pl (w treści dodaj link do tego wpisu). Pomocne będzie też dodanie zdjęcia całej strony (widoczny pasek adresowy, datę oraz godzinę) z widocznym wyświetlanym komunikatem. Sprawdzę co się dzieje. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów