anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak aktywować wypłaty?

MAMY ROZWIĄZANIE!
JacRybak
#2 Obserwator#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wystawiłem przedmiot i został on kupiony a pieniądze są w rozliczeniach ale jak już chce wypłacić środki to saldo jest zerowe

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
LEW433
#21 Demiurg#

Może sprzedałeś ale chyba kupujący nie zapłacił skoro nie masz ich  na koncie, dokładnie tu powinny być: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@JacRybak na koncie, z którego piszesz nie ma żadnej sprzedaży ani na Allegro ani na Allegro Lokalnie, dlatego saldo Allegro Finanse jest zerowe.
Sprzedałeś ten produkt na swoim innym koncie i na nim powinieneś aktywować wypłaty. Czyli wejść tutaj wypełnić formularz i wykonać przelew weryfikacyjny w części poświęconej operatorowi PayU, dane właściciela konta Allegro i rachunku w banku muszą być identyczne, a taka weryfikacja może zająć do 3 dni roboczych. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
JacRybak
#2 Obserwator#

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedający-o-allegro-lokalnie/jak-aktywować-wypłaty/m-p/311644#M2...

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

link do wcześniejszego pytania. byłem przed chwilą zalogowany jako klient a teraz jak chciałem się ponownie zalogować bo chciałem coś sprawdzić, to nagle mnie zalogowało na totalnie inne konto z to był ten sam mail.

i do tamtego konta na którym sprzedałem przedmiot ale nie odebrałem pieniędzy nie mam już dostępu i nie wiem co mam zrobić, boje się że kupujący mnie zgłosi za oszustwo a przedmiot który kupił posiadam ale nie wyśle go bo pieniędzy też nie dostałem, i już nie wiem jak oddać te pieniądze skoro do konta dostępu nie mam 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@JacRybak środki są na tamtym koncie i sprzedaż była na tamtym koncie, więc konieczne będzie zalogowanie się na konto Client.... Napisz proszę do nas tutaj, pomożemy Ci odzyskać dostęp do tamtego konta. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów