Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bardzo proszę o pomoc. Chce anulować aukcje lokalnie gdzie są oferty zakupu. Jeden z kupujących licytuje 50 tysięcy za telefon. Obawiam się że się pomylił i nie jest świadomy ceny jaką podał. Bardzo proszę o pomoc.
Anulować nie ale możesz zakończyć w takiej sytuacji, wg regulaminu wygrywa ten co w danej chwili daje najwięcej, Tu ewidentnie i tak nie opłaci- może celowo tak licytuje, ponieważ ma 5dni na opłacenie i jak nie opłaci to nie ma zakupu.
@kozlos1948 A jesteś świadomy tego, że nie masz prawa wogóle sprzedać tego telefonu? Nie jest on Twoją własnością tylko operatora sieci PLUS.
Pomijam już fakt, że Twoja oferta jest niezgodna z regulaminem allegro bo takie urządzenia są zakazane w sprzedaży.
@komis-bell " A jesteś świadomy tego, że nie masz prawa wogóle sprzedać tego telefonu? Nie jest on Twoją własnością tylko operatora sieci PLUS.
Pomijam już fakt, że Twoja oferta jest niezgodna z regulaminem allegro bo takie urządzenia są zakazane w sprzedaży."
Skąd to wszystko wiesz?
Niektórzy posiadają palantir🙄
@glenmoranghie Zajrzałem z ciekawości do tej licytacji i w opisie było napisane, że telefon z plusa na raty.
@komis-bell "Zajrzałem z ciekawości do tej licytacji"
Jak zajrzałeś? Tu nigdzie nie ma linku ani nr oferty.
Wyszukałem konto autora tematu. Obecnie licytacja zniknęła z tego co widzę.