anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak długo trwa wypłata środków z Allegro Finanse na konto bankowe?

ZakapiorJR
#8 Zapaleniec#

Witam, zleciłem wypłatę środków PayU przed wczoraj o 18h15, czy to normalne że do dziś nic nie mam na koncie ? 😕

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ZakapiorJR Twoje konto zostało zablokowane, a wypłata wstrzymana. Powinieneś otrzymać od nas wiadomość e-mail w tej sprawie. 
Kwestie blokady konta można wyjaśniać tylko z działem bezpieczeństwa, dlatego jeśli nie dostałeś wiadomości e-mail, napisz proszę tutaj

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

ZakapiorJR
#8 Zapaleniec#

od paru dni pisze maile do Allegro i bez sensu! Co chwila odsylaja email zeby zrobic zdjecia i ciagle im je wysylam a oni w kolko to samo! Ciezko sie dogadac

oznacz moderatorów

ZakapiorJR
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Konto mam zablokowane, środki wypłaciłem przedwczoraj, jeden z moderatorów napisał że konto jest zablokowane a środki wstrzymane, przed chwilą dostałem email od allegro że Środki zostały odblokowane, ale konto nie, czy te środki dojdą na moje konto bankowe?

oznacz moderatorów

ZakapiorJR
#8 Zapaleniec#

Konto mam zablokowane, środki wypłaciłem przedwczoraj, jeden z moderatorów napisał że konto jest zablokowane a środki wstrzymane, przed chwilą dostałem email od allegro że Środki zostały odblokowane, ale konto nie, czy te środki dojdą na moje konto bankowe?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ZakapiorJR Sprawdzę dokładnie sytuację na Twoim koncie, ale poczekaj proszę chwilę cierpliwie. Wrócę tutaj z informacjami, gdy tylko będę miała szczegóły. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ZakapiorJR
#8 Zapaleniec#

Dziękuję czekam

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ZakapiorJR Dostałam potwierdzenie, że blokada wypłat jest już wyłączona, a zlecenie wypłaty środków rozpoczęte, dlatego poczekaj proszę na pieniądze do końca poniedziałku. Gdyby nie pojawiły się na Twoim rachunku, napisz proszę tutaj ponownie. Wówczas będziemy działać. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ZakapiorJR
#8 Zapaleniec#

Ok dziękuję bardzo, jeśli nic się nie zmieni, dam dnac 👍

oznacz moderatorów