Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem fajną aukcję i ludzie licytowali. Teraz mam ponownie ten sam przedmiot, ale już zaintesowanie jest mniejsze. Może powinno być wadium?
@ksnowak Ja bym takich wystawiał nago w klatce na rynku > niech gawiedź obrzuca zgniłymi jajkami i owocami🤣
@ksnowak PRĘGIERZ , WYRYWANIE PAZNOKCI , ŁAMANIE KOŁEM I NA KONIEC STOS .....a tak na prawdę nic nie zrobisz.
W sumie to mam gdzieś ukaranie kogoś, ale rekompensatę moich strat powinno się jakoś załatwić. Np jeśli teraz sprzedam za cenę X mniejszą od Y z poprzedniej licytacji, to powinienem otrzymać (Y-X) plus odsetki skarbowe od poprzedniego zwycięzcy.
A mechanizm powinien być dostarczony przez serwis aukcyjny.
@ksnowak Pomarzyć to dobra rzecz🤔
Nie wolno karać kupujących
święte krowy
Chyba jest coś takiego jak "czarna lista" na którą można wpisac delikwenta i już od ciebie nie kupi.
@bombardier10 Masz nieaktualne informacje. Możesz wpisać delikwenta dopiero po trzech wybrykach, i jeszcze musisz to uzasadnić. W praktyce Black List is dead.
@ksnowak Dawno, dawno temu były tzw. punkty karne od Allegro. Po zarobieniu trzech punktów konto było blokowane. Ale to se nevrati - obecnie kupujący może wszystko, a sprzedawca może spadać na drzewo, jeśli mu się to nie podoba.
A to że zainteresowanie jest mniejsze, to normalka. Jeśli przedmiot pojawia się powtórnie na licytacji, to potencjalni kupcy zakładają, że to sprzedawca coś kombinuje 🐭
a sprzedawca może spadać na drzewo, to napisał ktoś co pomaga sprzedawać w stosunku do kupujących, tylko tak, w gwoli przypomnienia.
@LEW433 Piłeś? Nie pisz!
@SpeedyGonzalezz Właśnie nic nie pił > słoneczko na sawannie mocniej grzało > nie dość, że wysuszyło "wódopój" > to jeszcze wypaliło resztki szarych komórek > została tylko "bolesna pustka" 🤣