Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałem przez inpost allegro smart paczkę kupujący nieodebral z powodu braku czasu na odebraniem paczki .Poinformował mnie o tym że nadal jest zainterosany posiadaniem tej paczki.Nie wiem co dalej czy ponowne wysłać że stara etykieta czy dogadać się ze wyślę poza allegro inpost a kupujący opłaci koszta ponowniego wysłania.Prosze o rozwiązanie tego problemu.
@jpw1984 Cześć. 🙂 Tej paczki nie nadasz już na starej etykiecie. Nadaj ją poza Allegro (np. z aplikacji InPost), zachowaj dla bezpieczeństwa numer nowej paczki 🙂
Pamiętaj, że cena wysyłki może być inna niż na Allegro — przed nadaniem sprawdź to tutaj: https://inpost.pl/wysylam
Poinformowakem go że może opłacić koszta wysyłki poza allegro.
Kupujący prosił o zwrot pieniędzy a na allegro finanse nie ma już srodkow .Aby zwrocic jemu . Będzie musiał podać numer konta innego sposobu nie ma .
Normalnie może ci wysłać sam opłaconą etykietę, może odstąpić i jeszcze raz zamówić, może ci opłacić ponowną wysyłkę. Dla ciebie ważne są koszty powrotu paczki które jest ci winny dodatkowo.
W takiej sytuacji niech Ci kupujący najpierw zapłaci za ponowną wysyłkę i wówczas nadasz Sobie jak chcesz.