@pkam123 Usuniemy te oferty w ciągu 24 godzin.
@arturszczepan Zgłosiłam oferty do usunięcia
06cd889f-0f4a-4973-b383-b3a4964ee568
Proszę o usunięcie
@breederka Usuniemy tę ofertę w ciągu 24 godzin.
Też bym prosiła o usunięcie wszystkich zakończonych ofert na Allegro Lokalne.
Z góry dziękuję.
@red151 Oczywiście, chętnie to dla Ciebie zgłoszę, tylko musisz podać numery tych ofert. 🙂
Czy nadal można prosić o pomoc w usuwaniu archiwalnych ofert?
@rzeziu oczywiście 🙂 Poprosimy o numery zakończonych ofert do usunięcia.
.
witam. Taka opcja powinna być dostępna dla każdego sprzedającego, bez znaczenia czy to jest JUŻ SKLEP Allegro czy jeszcze portal aukcyjny Allegro lokalnie. W "głównym" allegro można usuwać samodzielnie zakończone aukcje, czy przedmiot został sprzedany czy nie. Dlaczego nie możecie uruchomić tego w Allegro lokalnie? Kalectwo w postaci proszenia się moderatorów o usunięcie już dawno wygasłych aukcji jest nie do zniesienia. może czas się zastanowić (rada która ustala **piiip**oły), aby naprawdę posłuchać ludzi i takie bardzo znaczące problemy rozwiązać
czy istnieje szansa na dopracowanie systemu allegro lokalnie tak by nie prosić się pojedyńczo np o usunięcie pojedyńczej , zakonczonej aukcji. Ręczne wyszukiwanie pojedynczej aukcji w aktywnych też jest męczące, czy brak możliwości zbiorowej zmiany ceny przedmiotów, trzeba wejść w każdą aukcje i zrobić to ręcznie
@kobrazxc dziękuję za Twoje sugestie! Przekazałam je do zespołu, który zajmuje się Allegro Lokalnie. Nie planujemy wprowadzenia samodzielnego usuwania ofert. Wszystkie zakończone oferty na Allegro Lokalnie są tutaj.
Lokalnie powstało z myślą o okazjonalnych sprzedających, dlatego nie ma wszystkich funkcji, które są dostępne na Allegro.pl.
Dzień dobry. Proszę o usunięcie tych ofert:
42f969ba-d3f4-48de-bdf1-8ea0788b8315
60028e85-5f85-4a40-9ce9-8332310603e9
853c39b8-dfd3-4655-909f-a83de8136326
692d5377-9862-4433-a471-b8c61e3e8b49
Dziękuję.
Cześć @Client:140101164, oferty zostały zgłoszone do usunięcia.
Witam. Mam to samo co Pan. Dostaje na meila informacje, że mam nową wiadomość odnośnie swojej aukcji , której przedmiot został już dawno została sprzedany.. a gdy wchodze w link do tej wiadomości czy nawet na allegro lokalnie lub Allegro w swój profil to wyświetla mi się informacja, że obecnie nie mam aktywnych żadnych ogłoszeń.. jak to usunąć lub coś z tym zrobić .. ponieważ dzwonią do ludzie w sprawie aukcji...
@ryniu161 Cześć. Chciałabym Ci pomóc, ale na koncie z którego teraz piszesz nie ma żadnej historii sprzedaży na Allegro Lokalnie. Podaj mi proszę numery ofert i zgłoszę je do usunięcia.
Gdzie znajdę numer oferty?
Proszę o usunięcie mojej oferty: aca745ba-458d-495c-ae05-affede6bbdba