Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moi Drodzy,
jak wystawić telefon na allegro lokalnie - licytacja BCM, aby była również widoczna na allegro tak aby nie ponieść żadnych kosztów za wystawienie oraz prowizji od sprzedaży. Czy coś gdzieś trzeba wcześniej aktywować ?
Pozdrawiam
Łukasz
Wystaw telefon na Lokalnie w licytacji, będzie ona widoczna też na Allegro. Po zakończeniu licytacji zapłacisz prowizję nazywaną na Lokalnie opłatą transakcyjna tylko wtedy, gdy kupujący zapłaci przez Allegro Finanse. Jeśli nie zapłaci tym kanałem, Ty nie zapłacisz prowizji. Jeśli po wygranej wybierze pobranie lub odbiór osobisty, prowizja także zostanie naliczona.
Dziękuję za odpowiedź. Czy mogę wystawić aukcję aby wystawiła się o odpowiedniej porze?
Nie wiem, będziesz wystawiał, sam sprawdzisz. Na Lokalnie możesz też wystawić zupełnie bezpłatne ogłoszenie, ale bez licytacji.
Oki
Pozdrawiam
Kiedyś wystawiam telefon i dało rady a teraz się pozmieniało i nie można się zalogować do allegro jest problem
@Client:72529430 jaki problem. Wyświetla Ci się coś? Może nie uzupełniasz wszystkich obowiązkowych parametrów.
Może chcesz wystawić na zwykłym Allegro nie lokalnie
spróbuj z tego linku https://allegro.pl/offer/?lokalnie
Chce wystawić telefon a nie można
@Client:72529430 Pojawia się jakiś komunikat przy próbie wystawienia telefonu?