anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak wznowić ogłoszenie

michal6971
#2 Obserwator#

po tym jak kupujący [edycja] nie skontaktował się nawet ze mną w sprawie płatności i odbioru i nie odpowiada na moje wiadomości ?

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

Client:44052296
#21 Demiurg#

@michal6971 nie opłacone zamówienie powinno w 6 dniu się automatycznie wystawić.

oznacz moderatorów

michal6971
#2 Obserwator#

klient zaznaczył kupienie 12 stycznia a dzisiaj jest 20 stycznia i automat nie działa.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:44052296 nie wolno Ci tu używać danych  innej osoby , czyżby to była płatność przy odbiorze ?

oznacz moderatorów

michal6971
#2 Obserwator#

tak przy odbiorze i co w związku z tym ?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@michal6971 ,,i automat nie działa.,, i nie zdziała bo w/g systemu allegro transakcja została sfinalizowana 

,,tak przy odbiorze i co w związku z tym ?,, ... a nic ... zerkinij tu ile jesteś winny allegro -https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro

oznacz moderatorów

michal6971
#2 Obserwator#

nic z tego nie rozumiem. co mam zrobić skoro transakcji nie było ?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@michal6971 jak nie jak tak .

oznacz moderatorów

michal6971
#2 Obserwator#

dziękuję za wspaniałą pomoc, tylko że towar leży dalej koło mnie a pieniążków nie ma. gdzie mogę to zareklamować i kto może skontaktować się z tym klientem ? czy mam od razu poinformować policję ? podobno Allegro gwarantuje transakcje, czy to jest nieprawda ?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@michal6971 oferowanie osbioru osobistego z płatnością przy odbiorze - BŁĄD !!

Teraz musisz zdobyć namacalny dowód na rezygnację klienta z zakupu , jak to zdobędziesz wróć do nas wskażemy ścieżkę dalszego postępowania .

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  kolejny nabity w butelkę .

oznacz moderatorów

michal6971
#2 Obserwator#

no przecież towar leżący u mnie jest namacalny czyż nie ? jak mam udowodnić, że to leży obok ? wysłać zdjęcie ? OK ale komu wysłać to zdjęcie ? jak mam odowodnić rezygnację z transakcji, której nie było ? to jakaś paranoja.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@michal6971 zaczekaj , może Dziewczyny coś poradzą , moja rola jako wolnego elektora zakończyła się .

oznacz moderatorów

michal6971
#2 Obserwator#

bardzo Ci dziękuję ale może ja skontaktuję się bezpośrednio z dziewczynami tylko jaki jest kontakt ?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@michal6971 aleś w gorącej wodzie kąpany , zaraz Dziewczyny dopiją kawę i  odezwą w watku , mam nadzieję ,że pomogą .

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@michal6971 Nie wznowimy oferty, natomiast w sprawie zwrotu naliczonych opłat możesz wysłać wiadomość przez formularz. Twoje zgłoszenie trafi do osób, które po analizie przypadku podejmą decyzję czy można anulować koszty.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

michal6971
#2 Obserwator#

Dziękuję za wiadomość - wyślę formularz. Natomiast proszę o wyjaśnienie dlaczego nie wznowicie oferty ?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@michal6971 jak pisalem wcześniej ,,w/g systemu allegro transakcja została sfinalizowana ,, to odbywa się automatycznie bez klepania ręcznego przez ludzi , ale nie ma żadnych przeciwwskazań zbyś wystawił nową ofertę ze swojego profilu .

oznacz moderatorów