anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zablokowac uzytkownika

knightsbridge1
#8 Zapaleniec

Dzien dobry, chcialabym wiedziec jak zablokowac uzytkownika kupujacego, tak jak to kiedys (i moze wciaz) bylo mozliwe na Allegro? Mam kupujacego ktory licytowal albo zlosliwie albo po pijanemu skokami 250, 350, 450 zl za przedmiot wart pare razy mniej, potem nigdy sie nie odezwal, i oczywiscie, nie zaplacil. W miedzyczasie osoba ktora sensownie licytowala i by kupila, byla wiele razy przelicytowana wiec nigdy mojego przedmiotu nie sprzedalam, i niesprawiedliwie, nie mialam opcji anulowania sprzedazy. Musialam odczekac pare dni nim moglam znowu wystawic moj przedmiot na aukcje tym samym tracac duzo czasu. Allegro nie podaje wykazu osob licytujacych tak jak np **piiip** wiec nie mozna skontaktowac sie z potencjalnym kupujacym/licytantem zeby zaofiarowac im przedmiot za cene ktora licytowali przed tym falszywym kupujacym. Jak moge zablokowac takiego klienta, nie mowiac juz o klientach ktorzy sa oszustami i nagminnie probuja wyludzic drozsze markowe przedmioty. Dziekuje. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@knightsbridge1 cześć! Na Allegro Lokalnie nie ma możliwości zablokowania kupującego, taka opcja jest dostępna na "zwykłym Allegro", informacje o niej znajdziesz w artykule: https://help.allegro.com/pl/sell/a/co-to-jest-zakladka-moi-nieaktywni-kupujacy-i-jak-z-niej-korzysta...
Jeżeli chodzi o tego kupującego, zweryfikujemy go, podaj tylko proszę jaka to była oferta lub jaka transakcja. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

knightsbridge1
#8 Zapaleniec

[edycja] oferta zakonczona 16 sierpnia o 13.31 pt "Elegancka zawieszka wisiorek pendant, 14K złoto i kwarc"

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@knightsbridge1 dzięki, zgłosiłam konto do weryfikacji. Jeżeli wykryjemy naruszenia regulaminu, podejmiemy odpowiednie działania. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów