Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący nie odebrał paczki z paczkomatu. Dzisiaj wróciła do mnie. Mam z nim kontakt i chce bym mu ją wysłała ale na inny adres. Chce pokryć koszty nowej wysyłki. Czy jest możliwość zmiany adresu dostawy z allegro? Czy mam się z nim dogadać prywatnie i zaryzykować wysyłkę?
@yasmin_x możesz wygenerować dodatkową etykietę płatną w cenie allegro 10,95 zł , zmieniając - edytując paczkomat 🙂
Czy mogę prosić o podpowiedź jak to dokładnie zrobić. Gdzie to znajdę? Przeklinałam juz całe allegro. Dodam, że nie odebrałam jeszcze tej przesyłki z paczkomatu. Może wtedy pojawi się ta opcja.
@yasmin_x kluczem do uzyskania odpowiedzi jest informacja jak nadajesz 😄
WzA czy MP ?
Odebrać musisz inaczej się nie da zmienić etykiety 😄
Nie wiem co to znaczy WzA czy MP 🥺
Tak czy inaczej odebrałam ta paczkę a dalej nie wiem gdzie zmienić adres dostawy na nowy adres. Help!
Wysyłasz z Allegro czy przez managera paczek?
🙂 Wysyłam z allegro.
@yasmin_x coś ściemniasz, przecież sprzedajesz na Lokalnie !!!! szkoda że nie napisałeś w odpowiedniej kategorii 😞 Sprzedawca Allegro Lokalnie 😄
Jak sprzedaż była na Lokalnie to nic z tym nie zrobisz, jeden plus że nie kasują za powrót paczki, musisz sam nadać przez https://inpost.pl/SzybkieNadania
Lub aplikację InPost jak takową posiadasz, zobacz ile kosztuje nadanie i podaj kwotę kupującemu i nadaj ponownie na jakie dane tam chce 😄
Przepraszam. Nie chciałam wprowadzić w błąd. Nie przyjrzałam się w jakiej kategorii umieszczam zapytanie 😞 Tak czy siak bardzo dziękuję za pomoc
@yasmin_x Nadasz tam teraz tylko samodzielnie, pierwszym razem dostałaś etykietę od Allegro ale teraz już nie dostaniesz, więc wejdź na stronę InPostu i nadaj.