Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:109803161 środki za sprzedaż są na Twoim drugim koncie (Client:103439445) i to tam w zakładce Ustawienia wypłat powinieneś zmienić dane i wykonać przelew weryfikacyjny.
Czy nie jest tak, że zmieniłeś dane na koncie, z którego piszesz, a wypłatę masz na tym drugim i dlatego masz wrażenie, że dane się nie zmieniły?
🍺🌞
Nie , pisze z innego konta
@Client:103439445 obecnie jako konto do wypłat podane jest 871****976. Rozumiem, że to nie jest numer konta, na który chcesz otrzymywać wypłaty? Czy zmiany wprowadzałeś w tej zakładce? Czy po podaniu nowych danych kliknąłeś "aktywuj wypłaty"?
@Client:103439445 Dane na koncie Allegro i koncie bankowym muszą się zgadzać, czyli muszą być identyczne. Jeśli podasz dane innej osoby, to przelew nie zostanie zatwierdzony po weryfikacji. Zleć przelew weryfikacyjny z konta bankowego założonego na dane podane na koncie Allegro.
Wiem dlatego chcę zmienić imię I nazwisko ale się nie chce zmienić a nie ma takiego konta które byłoby zgodne z aktualnymi danymi
@Client:103439445 Generalnie danych na koncie Allegro nie da się zmienić. Podczas rejestracji konta należy podać prawidłowe imię i nazwisko. W tym przypadku napisz do nas tutaj i opisz, dlaczego dane na Twoim koncie są niezgodne ze stanem faktycznym: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Nie chce zmienić danych na koncie alegro , chce zmienić dane do wpłat czyli imię które wpisałem złe
piszą że te nowe dane będą aktualne dopiero po aktywowaniu wpłat , a nie mogę tego zrobić bo imię i nazwisko właściciela rachunku się nie zgadza
@Client:103439445 Albert to imię, które pojawia się w ustawieniach Twojego konta Allegro. Przelew musi być wykonany z rachunku zarejestowanego dokładnie na te dane, żeby weryfikacja mogła się zakończyć pomyślnie.
Czyli musiałbym posiadać dostęp do konta bankowego które ma zarejestrowane moje imię i nazwisko ??
@Client:103439445 Tak. Na tym polega weryfikacja danych - operator płatności porównuje te, które otrzymuje od banku z tymi, które są podane w ustawieniach konta Allegro.
Udało mi się założyć konto w banku z moim imieniem oraz nazwiskiem , więc wszedłem w zakładkę gdzie mógłbym zmienić numer konta , skopiowałem już ten poprawny numer konta i pisze mi że jest on nieprawidłowy, a skopiowałem numer z samej aplikacji bankowej
@Client:103439445 Czy możesz pokazać mi na zrzucie ten komunikat?