Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pan zakupił wczoraj rano, dzisiaj wpłynęły mi pieniążki na konto ale Pan jednak chce zrezygnować jak przelać spowrotem pieniądze jeżeli przelew był robiony przez aplikacje przelewy24?
@Accessoriess Znany bug Allegro. Nie możesz. Musisz zwrócić bezpośrednio na konto, albo poczekać aż ktoś Ci wpłaci za inne aukcje.
Czyli muszę poprosić o numer konta prywatnie ?
@Accessoriess Tak. Na Lokalnie nie zwrócisz przez Allegro Finanse nawet wtedy, gdy masz tam środki.
Wielkie dzięki 🎁
@Accessoriess Na konto mam na myśli ze swojego banku do jego banku ( musisz go o to poprosić).
Czy sprzedałeś jako firma? Jeżeli nie to Kupujący nie ma prawa do odstąpienia bez podania przyczyny
Nie jako osoba prywatna.
kupil, strasznie wydziwial w SMS oczekiwał ze jeszcze osobiście dostarczę bo bardzo mu zależało, nagle zrezygnował i jest mnóstwo problemów z nim. Notorycznie wypisuje kiedy otrzyma pieniądze i zgłasza mnie jako ze ze mną jest problem ze zwrotem. Nie polecam!
Dodatkowo nie odbiera telefonu od samego początku zamówienia. Jak skontaktować się z Allegro, tak żeby zgłosić ta sytuacje ?
@Accessoriess Nie masz obowiązku zwrotu! Zakup jest finalny, To tylko twoja dobra wola. Jeżeli mas z nim problemy to sam napisz do Allegro i opisz sytuację.
Czyli mogę dzisiaj mu nadać przesyłkę i ewetualnie niech on się bawi w zwrot towaru jeżeli będzie tego chciał?
@Accessoriess Oddaj mu te pieniądze. Nie ma nic gorszego, niż niezadowolony klient. Wyślesz mu towar na siłę, będzie szukał pretekstu aby nie odebrać, a jak odbierze znajdzie 10 powodów do reklamacji, będzie zakładał spory, włączy się Allegro, będzie grozić zawieszeniem konta itp. Po co Ci to?
No tak skontaktuje się z Allegro, i z nim rozwiąże problem tak żeby był zadowolony chociaż chyba będzie to ciężkie 🙂 bardzo dziekuje za odpowiedzi.