Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
pół roku temu miałam wystawiony produkt na allegro lokalnie aukcja wystawiona pół roku temu, myslałam ze nie jest aktywna a tu informacja ze sie sprzedało, tyle ze juz tego nie mam, wpłata jest na koncie allegro ale ja nie mam możliwości odebrania tych pieniędzy bo mam nieaktywne konto bankowe, chce zrobić zwrot ale nie mam pojęcia jak?
@aniaizuza aktywuj , wypłać na konto lub przekazem https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all... poproś kupca o nr konta i odeślij 🙂 Na loklanie nie zrobisz zwrotu z konta allegro 😞
@aniaizuza Wypłać na swoje konto, poproś kupującego o numer konta do zwrotu wpłat, oddaj mu pieniądze, zwykłym przelewem.
O, już zapunktowane, ale nie przez całe Towarzystwo. Czekamy na szefową i jeszcze parę osób 🙂
chyba jednak jest bo mam 12 zł do zapłacenia z tyt. sprzedaż allegro lokalnie
@aniaizuzaNajlepiej na jego konto w banku.
Jak mam zwrócić pieniądze klientowi, któremu nie wyślę towaru, gdy nie ma podanego jego numeru konta (płacił przez PayU za zakup na Allegro lokalnie)
@Client:36546036 Klient musi Ci podać nr konta i na to konto oddajesz wpłatę zwykłym przelewem ze swojego konta bankowego. Na Lokalnie inaczej nie oddasz.