Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Rok temu wystawiłam torbę na Allegro lokalnie. Sprzedałam ją jednak poza Allegro lokalnie, zapomniałam usunąć ogłoszenie. A wczoraj zadzwoniła do mnie Pani która kupiła tę torbę z tego właśnie ogłoszenia i wpłaciła pieniądze na konto Allegro lokalnie. Ja jej wytłumaczyłam że już tej torby dawno nie mam tylko zapomniałam usunąć ogłoszenie. Chciałabym jej zwrócić pieniądze ale one jeszcze nie dotarły na to konto. Dostałam na maila dzisiaj wiadomość od Allegro że mam kilka godzin na rozwiązanie tej sprawy w dyskusji z kupującą a ja nie mogę nawet włączyć się do tej rozmowy bo pokazuje mi się komunikat że to nie moje i nie mam uprawnień. Nie chcę żeby moje konto zostało zblokowane przez to że kiedyś nie usunęłam g ogłoszenia.
@Client:112993913 masz je na allegro więc oddaj tu masz instrukcję https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/wplaty-od-kupujacych-z-allegro-lokalnie/jak-zwrocic-kupujace...
jak nie możesz się włączyć, może to kolejne wyłudzenie ? zerkniesz @ko_alka
Gdy sprawdzam konto wciąż widnieje komunikat że trwa weryfikacja.
@Client:112993913 masz te środki na swoim saldzie Allegro Finanse (na którym doszło do sprzedaży, czyli anucik), gdy zalogujesz się na właściwe konto, będziesz mogła zlecić zwrot wpłaty dla kupującej.
Proszę o interwencję w mojej sprawie, bo nadal nie ma pieniędzy na koncie a dostaje wiadomości na maila od Allegro że mam natychmiast wysłać kupiony produkt albo odesłać pieniądze a ja nadal nie mogę nawet odpisać na tej dyskusji bo pokazuje mi że link nieaktywny. Zaczynam mnie dosyć tej sytuacji bo przez to ze nie usunęłam kiedyś ogłoszenia to teraz mam takie problemy. A allegro nawet nie czyta tego co pisze kupujący który też tam próbuje wytłumaczyć sytuację,oni odsyłają tylko automatycznie odpowiedzi. Masakra.
Masz obowiązek wysłania towaru albo zwrócić śrdoki, Ty sama musisz rozwiązać tą sprawę.
@Client:112993913 Czy próbowałaś zwrócić pieniądze w sposób opisany wyżej przez Monikę?
Wejdź na lokalne- ostatnio sprzedane- szczegóły zamówienia- na dole na zielono ZWRÓĆ PIENIĄDZE. Skoro trwa weryfikacja to kasa jest na allegro i bez problemu ją tam powinnaś zwrócić.
Co do dyskusji to spróbuj tędy do niej wejść i tam napisać jak zwrócisz. Jak najszybciej musisz tam odpisać, bo inaczej gotowi projectwa uruchomić i dopiero będzie cyrk. Allegro | Dyskusje