Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co zrobić gdy nie moge mieć dostępu do Pay Allegro a kupujący zapłacił za przedmiot w ten sposób?
@Client:133599024 Jeśli kupujący zapłacił w ten sposób, oznacza to, że w Twojej ofercie jest dostępna taka opcja. Podaj numer zamówienia. Sprawdzę to.
Tylko że ja nie mam numeru zamówienia. Na emaila pod Allegro 11 mają przyszła mi informacja o sprzedaży pada którego nie miałam już w ofercie bo został sprzedany w kwietniu wiec uznałam to za błąd techniczny administratora platformy. Po kilku dniach również na emaila informacja od klienta który miał kupić nieistniejący przedmiot. Kiedy kloknrlam przycisk z odpowiedzią pojawiła się informacja że nie mam dostępu do tej konwersacji i przekierowanie było na wymianę wiadomości z klientem który faktycznie kupił pada w kwietniu. W zestawieniu płatności od klientow wygenerowanych przez Allegro nie ma wpłaty w maju za pad. W zestawieniu pobranym z mojego konta bankowego również nie ma wpływu na taką kwotę. Allegro zawiesiło mi konto bez merytorycznej pomocy i wskazówek co mogło stać się z tymi środkami.