anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jeśli nie mam aktywowanego Allegro Pay jako sprzedawca a zaplata za przedmiot jest przez Pay to co ?

Client:133599024
#7 Wielbiciel

Co zrobić gdy nie moge mieć dostępu do Pay Allegro a kupujący zapłacił za przedmiot w ten sposób?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:133599024 Jeśli kupujący zapłacił w ten sposób, oznacza to, że w Twojej ofercie jest dostępna taka opcja. Podaj numer zamówienia. Sprawdzę to. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Tylko że ja nie mam numeru zamówienia. Na emaila pod Allegro 11 mają przyszła mi informacja o sprzedaży pada którego nie miałam już w ofercie bo został sprzedany w kwietniu wiec uznałam to za błąd techniczny administratora platformy. Po kilku dniach również na emaila informacja od klienta który miał kupić nieistniejący przedmiot. Kiedy kloknrlam przycisk z odpowiedzią pojawiła się informacja że nie mam dostępu do tej konwersacji i przekierowanie było na wymianę wiadomości z klientem który faktycznie kupił pada w kwietniu. W zestawieniu płatności od klientow wygenerowanych przez Allegro nie ma wpłaty w maju za pad. W zestawieniu pobranym z mojego konta bankowego również nie ma wpływu na taką kwotę. Allegro zawiesiło mi konto bez merytorycznej pomocy i wskazówek co mogło stać się z tymi środkami.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Screenshot_2025-05-24-15-06-22-235_com.google.android.gm.jpg

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Screenshot_2025-05-24-15-05-20-071_pl.allegro.sale.jpg

oznacz moderatorów