Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam problem z procesem weryfikacji płatności. Od 4 lat sprzedaję na allegro lokalnie i regularnie co miesiąc jakiś grosz wypłacałem z allegro, moje konto było już zweryfikowane i przez te 4 lata nie było problemu. W środę próbowałem wypłacić swoje środki i są one zablokowane. Poproszono o potwierdzenie wypłat payU bądź przelewy24, wybrałem tą samą opcję co ostatnio, czyli przelewy 24. Było to 7 maja, do dzisiaj nie została zatwierdzona weryfikacja, nadal widnieje napis "Jesteś w trakcie procesu zmiany numeru rachunku bankowego. Aby dowiedzieć się więcej, przejdź do ustawień wypłat"
Ile można czekać? Nie małe pieniądze zostały mi zablokowane, boję się, że ich nie odzyskam, tak długo to trwa.
@SzyWro79_ widzę, że dodatkowa weryfikacja dotyczy operatora płatności PayU, a nie Przelewy24. Daj proszę znać, czy przesłałeś wymagane dokumenty klikając w Ustawieniach wypłat opcję "Przejdź do PayU"?
Miałem do wyboru PaU bądź przelewy24, więc wybrałem drugą opcję. Nie widziało mi się przesyłać dokumentu tożsamości innym podmiotom. Jeśli wymagane są dwie opcje to dziwne. Dlaczego tak zatem jest? I tak będę wypłacał tylko jednej z dwóch opcji, troszkę bezsensu.
@SzyWro79_ Aktywacja rachunku PayU jest konieczna, jeśli chcesz wypłacić pieniądze ze sprzedaży, ponieważ wpłata od klienta jest na saldzie PayU. Więcej na temat ustawienia wypłat, znajdziesz w tym artykule.