anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jezeli wystawiłem przedmiot i kupił czy mozna cofnąć jak nie dostałem pieniedzy? jak nie chce dac 1

Magicon240hz
#7 Wielbiciel#

jezeli wystawiłem przedmiot i kupił czy mozna cofnąć jak nie dostałem pieniedzy? jak nie chce dac 1

i mnie straszy o jakis sondach jak nawet pieniedzy nie dostałem i mówi ze jak wysle mu rzecz do gry elektroniczną to mi wysle 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

xyz96
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Tak Ci mówi? Nic nie wysyłaj bez pieniędzy! Nie masz takiego obowiązku. Żaden sąd Ci niegroźny 🙂

oznacz moderatorów

Magicon240hz
#7 Wielbiciel#

znaczy wysłał pieniądze ale ja ich nie dostane dopuki nie potwierdzi dostania rzeczy  do gry nie mam obowiązku dawania mu tego jezeli nie dostane

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Jeżeli nie masz kasy,nic nie wysyłaj.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Czyli nie wysłał - na allegro nie ma żadnego systemu potwierdzeń, to nie PayPal. Zwyczajnie chce od Ciebie wyłudzić item za darmo.
Poinformuj go, że na taką okoliczność są przewidziane paragrafy w kodeksie karnym.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Nie, on kłamie, niczego nie dostaniesz po wysłaniu rzeczy, to zwykły o. szust 🙂

oznacz moderatorów

Magicon240hz
#7 Wielbiciel#

daadadada.png

oznacz moderatorów

Magicon240hz
#7 Wielbiciel#

on może cofnąć pieniądze bo są oczekujące na dostarczenie niby po kliknięciu przycisku. bo wysłął i mówi ze nie da sie juz cofnąć

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Nie może ani niczego cofnąć, ani niczego potwierdzić - może tylko zapłacić albo nie zapłacić.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Chłopie(?) ludzie Ci tu tłumaczą - masz pieniądze na subkoncie - wysyłasz. Nie masz = nie wysyłasz. Proste

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Co Ty dziecko jesteś? Jeśli wierzysz w takie bajki to nie wystawiaj  niczego na Allegro, bo popłyniesz 🙂

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@Magicon240hz 

1. Chodzi ci o sondę do kolonoskopii ?🤔

2. Musisz mieć pieniądze na swoim subkoncie w Allegro, żadne potwierdzenia, nie sa konieczne, dopóki tam nie będziesz miał - nic nie wysyłaj

3. Poinformuj go, że na wyłudzenie są paragrafy..

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

Magicon240hz
#7 Wielbiciel#

to jest allegro lokale tam wystawiłem

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Magicon240hz Jak wysłał i będziesz miał kasę na koncie to mu wyślesz towar, wcześniej nie wysyłaj.

oznacz moderatorów