@roztocze11 Wszystkie sugestie bierzemy pod uwagę w procesie projektowania zmian. Niestety nie każda zostanie wdrożona. Jeśli podejmiemy decyzję o wprowadzeniu usprawnień, zostaniecie o tym poinformowani z wyprzedzeniem.
Chciałbym kontynuować temat i dodać jeszcze, że nie tylko w sekcjach „Zamówienia od kupujących” oraz „Zakończone ogłoszenia” ogromny bałagan robi się również w dziale „Wiadomości”. Otrzymuję mnóstwo SPAM-u od osób piszących w obcym języku, które to rzekomo interesują się wystawionymi przeze mnie przedmiotami. Może najwyższy czas, aby wprowadzić nasze sugestie w życie i pozwolić nam usuwać niechciane wiadomości oraz nieaktualne aukcje?
@KLINIA-1984 Dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten problem. Niestety nie wszystkie sugestie mogą być wprowadzone od razu. Zazwyczaj potrzeba czasu, analizy jaka jest skala danego zjawiska. Muszę Cię prosić o cierpliwość.
Popieram pytanie. Rowniez uwazam, ze taka opcja bylaby potrzebna.
Zgadzam sie. Tez mi bardzo brakuje tej opcji.
Nowy Rok a istotnych zmian na allegro lokalnie ZERO. Czy będą brane wreszcie pod uwagę sugestie użytkowników tego portalu? Niemiłosierny bałagan robi się w sekcjach „Zamówienia od kupujących, „Zakończone ogłoszenia” i „Wiadomości” nie wspominając już o ilości otrzymywanego SPAM-u. Czekam na jakąś konkretną odpowiedź.
Chyba trzeba się pogodzić z tym, że Lokalnie będzie "ubogim" bratem Allegro i przesiąść się na konkurencyjne portale z aukcjami. Jak dla mnie bałagan z w/w sekcjami jest nie do wytrzymania. Ja wysiadam.