Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam komunikat jak na screenie. Klient nie odpowiada na maile. Moje ogłoszenie już nie wisi na liście ogłoszeń, więc nie mam możliwości jego sprzedaży. O co chodzi ?
Z góry dziękuję za pomoc.
@Lajfhak opisz co i jak bo foty nie zobaczymy, za małą range masz 🙂
1 grudnia klient kupił mój produkt i do teraz pisze ze przesyłka nie opłacona. Pisałem do niego wiadomości ale nie dostałem odpowiedzi. Co mogę zrobić w takiej sytuacji ?
@Lajfhak W zasadzie nic. jak na AL to ma 5 dni na zapłatę i oferta się automatycznie wznowi a na zwykłym 7 dni i wystaw powtórnie. Do Allegro napisz o zwrot prowizji jak takowa zostanie pobrana.
Czyli w zasadzie mogę np. wrzucić do koszyka wszystkie produkty konkurencji tak, żeby została tylko moja ??
Czy jeżeli ogłoszenie było promowane to jak wystawie drugi raz to automatycznie będzie promowane dalej ?
@Lajfhak a gdzie sprzedaż na Allegro czy Allegro Lokalnie ?
na Allegro Lokalnie
@Lajfhak https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wplaty-od-kupujacych-na-allegro-lokalnie/co-sie-stanie-z-...
musisz poczekać 5 dni 😞
Dzięki
A możecie mi powiedzieć, czy to faktycznie tak działa, że jak wrzuce wszystkeie produkty z danej kategorii do koszyka to mogę je tam trzymac 5 dni bez konsekwencji a w międzyczasie wystawie swój produkt i nie będe miał konkurencji ??
Dzięki za pomoc.
@Lajfhak Na Allegro Lokalnie nie ma koszyka.
Faktycznie, jest opcja KUP TERAZ z obowiązkiem zapłaty. To dlaczego do teraz nie otrzymałem pieniędzy ?
@Lajfhak Dlatego, że na Lokalnie po pięciu dniach umowa jest rozwiązywana i nie ma obowiązku zapłaty.
A na zwykłym Allegro jest inaczej ?
@Lajfhak Tak, jest inaczej. Może poczytaj regulaminy, wszystko będziesz wiedział. Korzystając z Allegro akceptujesz regulamin, warto więc go znać.
Jasne dzięki.