Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam zegarek, odpadł jego element na tarczy i nie mam teraz jak zgłosić reklamacji
Brak możliwości zgłoszenia reklamacji -dlaczego?
Zgłoszono reklamację do sprzedającego. Niestety sprzedawca zamknął interes i nie obsługuje już kupujących.
@Voitas1 Reklamację możesz zgłosić w wiadomości do sprzedającego. Odsyłasz na własny koszt na adres podany do reklamacji (znajdziesz go w mailu potwierdzającym zakup lub zapytaj sprzedającego gdzie odesłać).
Po uznanej reklamacji sprzedający musi Ci zwrócić koszty wysyłki.
Próbowaliśmy tak zrobić, ale sprzedający zamknął interes i nie ma możliwości wysyłki już zakupionego towaru.
@Voitas1 Nie ma znaczenia, że zamknął interes. Odpowiada z tytułu rękojmi przez dwa lata nawet jeśli zamknie działalność.
@Voitas1 tak jak napisał @komis-bell sprzedający wciąż odpowiada za sprzedany towar. Jeśli nie odpisuje na wiadomości to załóżcie proszę dyskusję, po 24h, będziecie mogli poprosić w niej o pomoc pracownika Allegro.
Jest to prywatny sprzedajacy więc rękojmia, nie masz kontaktu ze sprzedającym to otwórz dyskusję, tam sprzedajacy ma 24godz na odpowiedź i tam masz pomoc Allegro:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
@Voitas1 czy możesz napisać dlaczego nie możesz złożyć reklamacji w przypadku tego zamówienia?
@la_nika Strzelam że zakup jest ukryty. Dzień dobry Monika 🙂
@serwis-texas to już sprawdziłam i nie jest ukryty 😊
Dzień dobry i miłej niedzieli!