Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem część do auta za 3000 zł wysłałem ją lecz po otrzymaniu paczki kupujący stwierdził że jednak nie pasuje do jego auta mimo poprawnego opisu. Zgodziłem się na zwrot lecz jak odzyskać prowizje/obsługę transakcji ponad 200 zl
@lukasz7474 Oczywiście wiesz że jako nie-firma nie musisz się na to godzić? Na Lokalnie nie ma prowizji tylko opłata trasakcyjna. Mam nadzieję ze masz rezygnację kupującego na piśmie tzn w wiadomościach / emailu itp. Napisz przez kontakt do Allegro poproś o zwrot argumentując że kupujący zrezygnował. Załącz wiadomości Może oddadzą.
Gdyby opis był poprawny, cześć pasowałaby do auta. O zwrot opłaty możesz poprosić tutaj;
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... Załącz dowód na rezygnację kupującego bez podania przyczyny, bo jeśli to rezygnacja z powodu wad lub niezgodności z opisem, opłata nie zostanie zwrócona.
@xyz96 Gdyby opis był poprawny, cześć pasowałaby do auta. A może gdyby Kupujacy wcześniej sprawdził to by wiedział? Skąd wiesz po czyjej stronie racja?🤔
@pinsplash Ja wiem, tak samo jak to, że kupujący odsyła reklamowany towar na koszt sprzedawcy 😄
@xyz96 Do tamtego wrócimy...( I promiś). Ale tutaj może zacząłbyś od tego że nie ma obowiązku przyjmowania zwrotu..co? I ze nie wiesz kto się pomylił...co? I że Sprzedający ma dobrą wolę...co?
Panowie spokojnie kupujący przyznał się do błędu