Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Wystawiłem komputer na Allegro Lokalnie. Komputer został zakupiony przez opcję "Kup teraz", pieniądze zostały przelane (payu), ale kupujący chce się wycofać. Jak zwrócić pieniądze przez system allegro i czy jest możliwość odzyskania prowizji?
Będę wdzięczny za pomoc.
@wikos, ja siem domyśloł 😛 Wierz mi, co innego przyzwoitość i uczciwe podejście, a co innego frajerstwo i oddawanie kasy (kiedy nie musisz, bez powodu) 😄 No chyba, że ktoś lubi jak mu wystawiony towar wraca zamiast znikać 😄 to po co wystawiać w takim razie 😮
Panie Taksówkarz, a może by pan mnie spowrotem do domku zawiózł, przy okazji te pieniążki to ja sobie zabiorę jednak, mi się bardziej przydadzą, a Pan zarobi na kimś innym, okej? Tak będzie fajnie? 😄
Przez Allegro pieniędzy nie zwrócisz, musisz je wypłacić na swoje konto i zwrócić kupującemu na jego rachunek bankowy. O zwrot opłat zwróć się przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d
Początkowo dostaniesz odmowę zwrotu opłat, ale odwołuj się, te opłaty czasem są zwracane.
Dziękuję. Tak zrobię 🙂