Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, piszę z problemem a mianowicie sprzedałem przedmiot z Gry na allegro lokalnie kupujący niby zapłacił metodą Payu ja wysłałem przedmiot aukcji a ja koncie allegro na rozliczeniu jak nie było tak i nie ma pieniędzy!
Zdjęcia z rozmowy i wysłania przedmiotu z Gry mam !
Sam sobie narobiłeś kłopotów.
nie ma pieniędzy na koncie=nie wysyłasz
A skąd wiedza że zapłacił, jak zapłacił to środki masz tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-03-04&dateTo=2023-... nie ma -nie wysyłasz towaru.Teraz zostaje zgłoszenie na Policję.
Przypadkowo dałem sposób dostawi przy odbiorze... nie zauważyłem nawet, i kupujący namącił mi w głowie ze muszę mu wysałac przedmiot z gry i zatwierdzi przelew Payu! Wysłałem przedmiot a to była glupota ! I ani pieniędzy ani przedmiotu ! A przedmiot ten warty był 600zł! CO MOGĘ TERAZ ZROBIĆ NA POLICJĘ ??? Mam zdjęcia z konwersacji z tym oszustem na allegro i zdjęcia oferty wysłania przedmiotu!
@krakus1212 konto użytkownika, który zamówił u Ciebie przedmiot zostało już przez nas zablokowane. Nie jesteśmy w stanie tutaj ingerować, ponieważ towar miał zostać opłacony poza Allegro. W tej sytuacji najlepiej, abyś zgłosił sprawę na policję.
A oprócz policji można coś zdziałać? mam dowody screeny wszystkiego! Rozmowy i oferty wymiany! Nawet mnie zablokował na portali Steam tam gdzie została dokonana wymiana!
@krakus1212 bardzo mi przykro, ale Allegro nie jest instytucją, która ma w tutaj moc prawną. Płatność miała zajść poza platformą, dlatego nie możemy nic zrobić. Tylko organy ścigania mogą podjąć działania.