Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący wylicytował przedmiot gdzie licytowało 11 osób i nie płaci. Chciałbym sprzedać ten przedmiot a 11 osób chciało go kupić, zwykłe złośliwe działanie, jak mogę z tym walczyć na przyszłość? i kiedy teraz mogę wystawić ten przedmiot ponownie?
Pozdrawiam
Nie da się, jakby powtarzał się ten sam i nie opłacał to możesz zgłosić.
Czekasz na wpłatę tyle ile mówi regulamin odnośnie aukcji na AL ,potem zgłaszasz wniosek o zwrot opłaty transakcyjnej a portal rozpatruje ci ją przyznać czy nie . Możesz też jednocześnie wystawić ponownie . Walczyć z takim procederem trudno ale najlepiej to wystawiać bez możliwości odbioru osobistego oraz za pobraniem ,gdyż trudno wtedy odzyskać naliczone opłaty za sprzedaż.
Rozumiem jestem, na przegranej pozycji. Czyli pozostaje dowiedzieć się ile muszę czekać sprzedając na allegro lokalnie.
Dziękuję za odpowiedź
72godz. po tym czasie jak nie op kaci licytacja się automatycznie wznowi, jak nie wyłączyłeś tej opcji.
Dam radę 😉
Pozdrawiam
@Brachyura W innych serwisach w takich wypadkach jest mozliwość zaoferowania przedmiotu osobie, która zajęła drugie (lub kolejne) miejsce w licytacji. Taka opcja przydaje się także wtedy, gdy masz więcej niż jeden taki sam przedmiot. Transakcja idzie oficjalnie przez serwis, wszyscy są zadowoleni.
Ale w Allegro nie można się takiej opcji doprosić od 20 lat, zamiast tego ciągle dostajemy jakieś utrudniające życie popierdółki