anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący z zawieszonym kontem, nękanie przez allegro lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
megadeath
#9 Pomysłodawca#

Witam, mam pytanie a właściwie problem z kupującym który pomimo zawieszonego konta dalej grozi i nęka. Sprawa już tutaj była opisywana, rozmawiałem z allegro w Poznaniu,  natomiast moje pytanie jest takie:

dlaczego pomimo zawieszonego konta muszę się użerać z tym człowiekiem ? złamał regulamin allegro, jego konto zostało zawieszone a mimo to ciągle muszę wysłuchiwać gróźb tego człowieka.

Nie ma możliwości żebym miał zwyczajnie święty spokój? regularnie opłacam wszystkie zaległości na tym portalu i nie przypominam sobie żeby allegro kiedykolwiek tolerowało takie zachowanie a pomimo to ten problem się ciągnie i końca nie widać.

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
kostas11
#21 Demiurg#

@megadeath wyślij mu 

Art. 190a KC

§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

________
Κώστας
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Konto mu zablokowali aby nie mógł kupować i sprawiać problemy ,szkoda że szczekać jeszcze może .

oznacz moderatorów
megadeath
#9 Pomysłodawca#

@kolekcjoner608 no właśnie o to się rozchodzi .. dlaczego z automatu nie ma zwyczajnie bana? konto zamknięte, "zapraszam wyp..". Teraz allegro ma spokój bo nie im będzie zawracał D tylko mnie a tego mam już szczerze dość. Byłem przekonany, że z zawieszeniem konta idą jakieś większe konsekwencje.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@megadeath bardzo mi przykro z powodu wiadomości jakie otrzymałeś od tej osoby. Konto jest już zablokowane, dodatkowo zablokowaliśmy tej osobie możliwość wysyłania wiadomości na czacie Allegro Lokalnie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów