Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem na Aukcji Telefon. Paczka nadana w Paczkomacie widnieje jako gotowa do wyjęcia z paczkomatu Nadawczego i wyruszy w podróż. Allegro zwróciło pieniądze Osobie która kupiła ten telefon. Jednocześnie Klient twierdzi, że etykieta była na błędny adres rzekomo. Ale ja etykiety nie wpisywałam tylko taka dostałam z Allegro. Mam potwierdzenia nadania paczki z Inpost. Co mam w tej sprawie zrobić. Chciała bym aby moje konto zostało odblokowane, bo ja zrobiłam wszystko to co powinnam a jestem stratna na tym Bardzo.
Moderatorów możesz przywołać tylko tak (oznaczając ich)
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To wydrukuj jeszcze raz etykiete do pdfa i zalacz w dyskusji ze skoro podal zly adres to nie twoja wina
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ zwróciam pieniążki Panu [edycja], mam potwierdzenie a Nadal konto jest zablokowane??
@madzialenkaa93 Cześć. 🙂 Widzę, że otrzymałaś już odpowiedź mejlową w tej sprawie — dokumenty zostaną zweryfikowane w ciągu jednego dnia roboczego (zatem w poniedziałek).
Ale ja to w czwartek płaciłam i mam czekać do poniedziałku.?
@madzialenkaa93 Potwierdzenie zwrotu pieniędzy do kupującego wysłałaś nam dopiero w czwartek w nocy. Wszystkie zgłoszenia rozpatrujemy zgodnie z kolejnością zgłoszeń, zatem proszę Cię o chwilę cierpliwości. Pracownik Działu Bezpieczeństwa z pewnością zapozna się ze sprawą i uzyskasz odpowiedź w sprawie blokady konta.
Dziś wtorek a ja jestem stratna 2200 plus 2200 allegro plus mój telefon co jest gdzieś w podróży bo Kupujący zrobił w Balona z adresem. Szok
Z takimi sytuacjami sprzedający mają na co dzień do czynienia... Niestety...
Ale ja mam na to wszystko screeny, potwierdzenia. Rozmowy na Allegro. I nic z tym nie robią
A sprawdziłaś ten adres dostawy dokładnie? Może udało by się coś na ten temat wyszukać w internecie?
@madzialenkaa93 Skąd dokładnie wzięłaś ten adres?
@komis-bell Ten adres był podany w Allegro ponoć - był już wątek o tym przypadku. Klient podał adres, który rzekomo jest nieprawidłowy.
@madzialenkaa93 jaka metodę transportu wybrał kupujący? Co się dzieje z paczka wraca do Ciebie?
@Client:44052296 Nie ma telefonu, oddała kasę kupującemu i dodatkowo Allegro obciążyło Ją POKiem. Megakombo...
Wiesz, jak się zastanowić, to ta sprawa śmierdzi na kilometr. Ja bym zgłosił sprawę na policji 6600 to spora kasa...
@biosorcerer Mi też coś tu nieładnie pachnie...
@madzialenkaa93 Jeśli faktycznie adres został zaciągnięty automatycznie z allegro to mogło tu dojść do dosyć perfidnego wyłudzenia.
Może moderatorki rzucą okiem i sprawdzą o co chodzi z tym adresem i czy zgadzał się z tym co podał kupujący? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@madzialenkaa93 Masz numer IMEI tego telefonu? Jeśli pierwszy adres dostawy będzie się zgadzał z tym co podał kupujący to poszedłbym na policję i to zgłosił. Użytkownika telefonu bardzo łatwo będzie namierzyć jeśli go używa.
@madzialenkaa93 @komis-bell dlatego też wydaje mi się właśnie że sprawa dla policji...
@madzialenkaa93 brałaś czynny udział w dyskusji ?