Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Sprzedałem Laptopa w drodze Licytacji (3000zl) Pan który wylicytował Laptopa opłacił zamówienie pytał kiedy mogę wysłać laptopa od razu tego samego dnia został wysłany i teraz sprawa wygląda tak Nie odebrał Lapopa z Paczkomatu na wiadomości nie odpisuje pomimo że loguje się na allegro telefon nie aktywny dodam że kupując to obywatel ukrainy.
I teraz pytanie jakie kroki podjąć licytacja odbyła się na allegro Lokalnie Pozdrawiam
@Igo121 pomimo tego ,że sprzedany laptop wrócił do Ciebie w dalszym ciągu należy do klienta. Poinformowałeś o poworcie przesyłki czyli zrobiłeś wszystko co do Ciebie należy teraz musisz czekać na ruch ze strony kupującego . Masz prawo produkt oddać na przechowanie na koszt kupującego oczywiście informując go o tym wcześniej wyznaczając ostateczny termin odbioru . Czekaj i już .
@Igo121
Jeżeli próby kontaktu (przez Allegro i telefoniczne) zawiodły, a zamówienie jest opłacone - pozostaje czekać na kontakt ze strony kupującego.
Przecież to Jemu powinno teraz bardziej zależeć na kontakcie z Tobą.
Rozumiem, tylko teraz pytanie ile można czekać zakładając że mija pół roku A kupujący się nie odzywa A gdzieś go trzymać trzeba.
Napisz skoro się loguje do niego, wezwijmy moderatorów może wyślą jakąś wiadomość do kupującego. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Igo121 czy do sprzedaży doszło na innym koncie, niż to z którego piszesz? Możemy wysłać wiadomość do kupującego, ale podaj proszę numer zamówienia i login konta, na którym sprzedałeś laptopa.
Już wszystko wiem temat do zamknięcia Pozdrawiam
Cosik kręcisz!!!!😛
Nie po prostu kupujący się odezwał więc temat do zamknięcia często sprzedaje na allegro dlatego chciałem wiedzieć jak to wygląda już wszystko wiem nic nie kręce:) no chyba że łyżką w herbacie;)
Wystarczyło żeś tu napisał i od razu się odezwał.
Może się wydać dziwne ale tak ustaliliśmy że opłaci drugi raz wysyłkę Pozdrawiam i dzięki za pomoc Panie Lwie:D