Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Rafik159 Bo na AL w momencie zakończenia licytacja wygrywa ten z najwyższą ofertą (nie można odwołać ofert, jak na allegro). Jedyne co możesz zrobić, to wyjaśnić niedoszłemu kupującemu sytuację i próbować się dogadać (aczkolwiek jeśli jeszcze nie dokonał wpłaty i nie zrobi tego w ciągu 5 dni od zakończenia licytacji, to oferta zostanie unieważniona i automatycznie się wznowi).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dziękuje za odpowiedz, taki mam plan tylko nie mogę znaleźć żadnych danych kupującego poza jego nikiem
strasznie zawiła ta sprzedaż o aplikacji mobilnej nie wspomnę...😏
@Rafik159 Na AL można się kontaktować tylko na czacie. Niestety Ty danych kupującego nie masz, ale on Twoje już owszem.
Witaj @Rafik159 ,
kończąc poprzednią licytację uznałeś najwyższą ofertę za zwycięską i zawarłeś warunkową umowę sprzedaży ze zwycięzcą licytacji. Osoba ta ma 5 dni na zapłatę ceny pod rygorem uznania umowy za rozwiązaną. Jeśli otrzymasz zapłatę w terminie, to będziesz zobowiązany wydać przedmiot kupującemu. Pamiętaj, że kupujący, który zapłacił, a nie otrzymał swojego towaru może wystąpić o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących, co może się wiązać z zablokowaniem sprzedaży na wszystkich Twoich kontach oraz na kontach powiązanych (członków rodziny, współlokatorów, itp.).
Pozdrawiam.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Tak, tylko ja nie jestem jakimś kombinatorem,zrobilem to nieświadomie. Jestem gotów pokryć wszelkie koszta związane z moim błędem ale nie wyślę towaru kupującemu bo ten sam towar jest ciagle wystawiony na aukcji.
Chcialbym się skontaktować z osobą która kupiła ale nie ma nigdzie żadnych danych kontaktowych.
Kiedys było prościej, bez żadnych haczyków, dziś nie mogę się połapać w tym całym Allegro 😞
@Rafik159 W tej zakładce https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/sprzedane pod zamówieniem o którym mowa, kliknij w "CZATUJ".
Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
Rafal.