Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam czy może mi ktos powiedzieć co sie dzieje z licytacjami bo to już plaga!!!!! wygranej licytacji licytujący nie wykupuje bawi się licytacją i wygrywa i nie ma zamiaru finalizować czy w tym przypadku można coś zrobić zeby licytujący poniósł jakieś
kosekwecje
@januszwaliszesk Cześć. Kupujący na Allegro Lokalnie mają 5 dni na opłacenie zamówienia. Monitorujemy sytuacje i jeśli jakiś klient regularnie nie finalizuje transakcji, to nakładamy blokadę na jego konto.
@ko_alka Tylko, że za chwilę ten sam osobnik zakłada nowe konto z innym mailem, na dane wzięte z sufitu > i może spokojnie bawić się dalej > dobrze o tym wiesz, że te blokady pojedynczych kont mają 1% skuteczności > pamiętasz pewnie ile razy pojawiały się konta z nickami xxxxxx jrco
blokujecie ale moje poprzednie licytacje tez nie opłacone i tak nie robią sobie nic z tego
to i tak nic nie daje mi już 4 licytacje jakiś **piiip**iarz spieprzył wygrał i zero odzewu i to nie tylko umie ale jest takich dożo!!!!! powinniście cos z tym zrobić zbyt długi czas jest na opłacenie licytacji wystarczyło by 48 godzin
Nic nie poradzisz ,póki nie będzie odpowiednio "motywujących" kar za bawienie się w zakupy to taki proceder zawsze będzie .
Guzik... robicie sprawa zgłaszana w lutym i co????? i nic zero załatwienia sprawy i tak jest wasze monitorowanie licytacji, Kpina!!!!
Nic się nie dzieje. Cały czas jest bombowo (tu miało być inne słowo). Nic się nie zmieni tak długo jak konto na Allegro będzie się zakładać na podstawie adresu e-mail.
Ale po co wprowadzać kary? Można by wprowadzić prowizje dla kupujacych za obsługę wygranej a nieopłaconej licytacji np. 5 zł. Za recydywę dajmy na to od drugiej nieoplaconej licytacji.