Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dnia 5 bądź 4 listopada mój przedmiot został sprzedany przez osobę która ten przedmiot zakupila , wypłaciła pieniądze za pomocą mojego bliku po czym teraz oczekuje ode mnie zwrotu pieniędzy
Ale jak kupiła i zapłaciła to może odsprzedać, a jak wypłaciła ? opisz wszystko dokładnie.
którego roku?
@Halfrunt powrót do przeszłości albo wizja przyszłości
@dorotkagil Jeszcze raz ale tym razem po kolei i ze szczegółami. Może wtedy pomożemy.
@dorotkagil mimo tego chaotycznego opisu podejrzewam, że wiem w jaki sposob Cie oszukano
moze lepiej póki co nie opisuj tego na forum tylko zgłoś sie bezposrednio do allegro, moze bedą mogli jakos pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dodatkowo może warto pomyslec o zorganizowaniu akcji uswiadamiającej sprzedających i kupujących ?
@dorotkagil napisz proszę jeszcze raz co się wydarzyło i podaj proszę numer oferty i dane dzięki, którym będę mogła zlokalizować to w systemie. Przykro mi, ale nie do końca rozumiem, co się wydarzyło, a chciałabym Ci pomóc.
@la_nika jeśli dorotka padła ofiarą oszusta to serio chcesz zeby sie rozpisywala na ogolnodostepnym forum ?
Mało oszustów na wszelkiego rodzaju portalach wlaczajac w to allegro i allegro lokalnie ?
Wyslij jej prywatną wiadomosc czy cos i niech Ci to opisze, bedziesz wiedziec dokladnie o co chodzi i wtedy zdecydujesz czy warto wrzucac takie rzeczy na forum
@Client:80340374 nie wiemy, co konkretnie się wydarzyło - ale masz rację, oczywiście można zaproponować również inną drogę kontaktu.
@dorotkagil jeśli nie chcesz podawać szczegółów tutaj, to zapraszam Cię do kontaktu przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@dorotkagil Jedną z lepszych opcji unikania takich przekrętów jest odpięcie karty od konta Allegro i skasowanie płatności blikiem bez kodu > wydłuża to trochę czas transakcji > ale zwiększa bezpieczeństwo. Dodatkowo dwustopniowe logowanie.