Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z utworzeniem etykiety do Allegro InPost z Allegro Lokalnie. Po wpisaniu wszystkich danych klikam na utwórz etykietę i system się zawiesza. Kółko się kręci i nic. Już to próbuję kilka godzin. Ktoś ma taki sam problem?
U mnie ten sam problem, ale pojawił się dopiero dziś 11.02. Po kliknięciu na utwórz etykietę stale wraca do poprzedniego kroku twierdząc, że musi być zaakceptowany regulamin, chociaż jego zaakceptowanie zostało zaznaczone.
Ciekawe, że po zmianie przeglądarki udało się utworzyć jedną etykietę, potem ten sam problem.
Brawo allegro
Po prostu wyskakuje ten komunikat, mimo, że akceptowałem regulamin.
Nie działa, ani na chromie, ani na Microsoft Edge
MAM to samo. próbowałam wygenerować etykietę i cofa mnie do zaakceptowanego juz regulaminu. co robić?
@_HolaOla_ czekać na naprawienie błędu czy wysłać paczkę na własny koszt. Będzie możliwość zwrotu kosztów?
Dziękuję Wam za wszystkie zrzuty, aktualnie rzeczywiście mogą występować takie problemy, ale nasz zespół techniczny pracuje już nad rozwiązaniem tej sytuacji. Bardzo przepraszam Was za niedogodności.
Miałam dzisiaj ten problem, zmieniłam paczkomat nadawczy i udało się. Nie wiem, może ten z którego chciałam wysłać był przepełniony....
Dzień dobry! Czy jeśli wciąż mam problem z generowaniem etykiety (strona ciągle się ładuje) to lepiej będzie wysłać paczkę na własny koszt, czy może istnieje możliwość, że do jutra strona będzie sprawna? Pozdrawiam
Witam Mam To Samo Nie Mogę Utworzyć Etykiety Do Wysyłki
Dzień dobry. U mnie również identyczny problem.
U mnie kolo 14 zadziałało.
U mnie ten sam problem, w ogóle się nie wczytuje (miesza tylko i nic się nie dzieje 😞
U mnie tak samo, etykieta nie generuje się:
"Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku."
Może jutro zadziała...
Dziś pojawił mi się identyczny problem. Nie można wygenerować etykiety. Ktoś coś z tym robi?
Próbowałem zmieniać paczkomat na inny ale nic to nie daje.
Ja już nie wysyłam przez paczkomaty allegro binto strata czasu. Ja zauważyłem przynajmniej u mnie tak że w danych do wysyłki kupującego nie widniał adres email. Było imię, nazwisko nr tel ale adresu email nie było i nie mogłem wydrukować etykiety. A wiadomo że do wydruku etykiety jest potrzebny. Więc dałem sobie spokuj i wysyłam przez InPost z aplikacji.
dzięki za info
Wielkie dzięki za informację