Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem kilka rzeczy, do wszystkich prócz jednej wygenerowałem bez problemu etykiety.
Po kliknięciu w PRZYGOTUJ PACZKĘ DO NADANIA, pojawia się górny pasek i tło... i to wszystko. Próbowałem na różnych przeglądarkach i na telefonie wszędzie to samo.
@Demo6 To była wysyłka Allegro paczkomat InPost za 8.99 zł ? Jeśli nie, etykiety nie pobierzesz.
Tak, dla ścisłości dałem paczkomat jako jedyną opcje dostawy.
Mam dokładnie ten sam problem, próbowałam już wszystkiego 😞 Klient prosił o jak najszybszą wysyłkę, a ja nie mogę wygenerować etykiety. Tak to był Paczkomat in post za 8,99 zł.
Też mam ten sam problem, pisałem z obsługą i sprawa przekazana do działu technicznego
Ehhh.. Ciekawe kiedy naprawią to, same problemy z tymi wysyłkami.
Jest informacja kiedy będzie to naprawione?
Wczoraj napisali mi na Facebooku, że naprawa to kwestia godzin, ale dzisiaj problem nadal występuje. Napisałem też do Allegro przez formularz kontaktowy w tej sprawie i rano dostałem maila, że nad tym pracują. Więc trudno powiedzieć.
już działa
Otrzymaliśmy potwierdzenie, że problem został rozwiązany i można już generować etykiety dla Allegro Paczkomaty InPost na Allegro Lokalnie. Dziękuję za Wasze zgłoszenia! 💐
Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku.
godzina 12.36 problem nierozwiązany dalej to samo !
@jagody_poziomki Otrzymałam informację, że problem z dzisiaj (4.10.2021) został już rozwiązany. Menedżer Paczek działa - możesz wygenerować etykietę przez to narzędzie.