Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem kilka rzeczy, do wszystkich prócz jednej wygenerowałem bez problemu etykiety.
Po kliknięciu w PRZYGOTUJ PACZKĘ DO NADANIA, pojawia się górny pasek i tło... i to wszystko. Próbowałem na różnych przeglądarkach i na telefonie wszędzie to samo.
potwierdzam
potwierdzam- stan na dzisiaj- bez zmian, bez wzgledu na przegladarkę
U mnie niestety też nie działa, ani w aplikacji ani przez stronę!!!
Działa
Ten sam problem i ciągle nic
Pisalam do Allegro odpowiedzieli że problem znają i oczywiście jak najszybciej rozwiążą 🤦:płeć_żeńska:
Dziś u mnie tez wystąpił ten problem, maila napisałem ale na razie bez odpowiedzi
U mnie to samo. Allegro zawsze tak chętnie brało udział w dyskusjach a pod tym tematem pogadać nie chcą 🙂
Działa!!!
Chyba stworzę etykietę bezpośrednio w InPost, a w systemie zostawię "Przygotuj paczkę do nadania" bez zmian.
Przecież jak klient wpłacił, to kasę na wysyłkę mam (stracę tylko 2zł na gabarycie A) i jeśli nie wygeneruję etykiety to system mnie nie obciąży dodatkowo opłatą za wysyłkę 8,99zł
Tylko nie mam pewności czy bez generowania etykiety, transakcja się nie anuluje... hmm?
AAAAAAA JUŻ DZIAŁA xD
juz działa
Tak działa
po opłaceniu przez kupujacego zamowienia, wchodze w zamownie i klikam przygotuj paczke do nadania.... wchodzi jednak nie wyswietlaja mi sie opcje do wygenerowania paczki, co zrobic?
Potwierdzam. Klikam w Przygotuj paczkę do nadania i nic. Ładuje się tło i nic więcej. Sprawdzałem na IE, Chrome, i Firefox. Na każdej to samo.
Allegro zróbcie coś bo zaraz niecierpliwce będą jęczeć "gdzie moja paczka"
Witam, mam ten sam problem, na zwykłej przeglądarce jak i na smartfonach i aplikacji allegro
Dziękuję za Wasze zgłoszenia! Mamy dużo zgłoszeń dotyczących tego problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Dodałam Wasze i poinformuję Was w tym wątku, gdy będzie już można wygenerować etykietę. Przepraszam Was za te utrudnienia!
Sprzedałem przedmiot na Allegro lokalnie. Kupujący wybrał dostawę do paczkomatu. Po kliknięciu w przycisk przygotuj paczkę do nadania jestem kierowany do pustej strony i nie mogę wygenerować etykiety. Próbowałem w Google chrome, ms edge i w aplikacji, przez wifi i lte w telefonie. Wszędzie ten sam rezultat. Proszę o pomoc.